Arădenii ar putea rămâne FĂRĂ APĂ CALDĂ! CET, somată de Compania de Apă pentru datorii URIAȘE

Arădenii ar putea rămâne FĂRĂ APĂ CALDĂ! CET, somată de Compania de Apă pentru datorii URIAȘE

SC Compania de Apă SA Arad somează public SC Centrala Electrică de Termoficare Hidrocarburi SA Arad pentru datoriile restante aferente lunii noiembrie 2015.

Potrivit unei informări date publicității de conducerea Companiei de Apă Arad, a fost aprobată eşalonarea debitului înregistrat de SC CET Hidrocarburi SA Arad, în sumă de 2.127.828,25 de lei, în patru rate lunare, prin Hotărârea Consiliului de Administraţie al SC Compania de Apă Arad nr. 124/30.10.2015.

De asemenea, la plata ratelor lunare, CET va trebui să achite şi contravaloarea facturilor curente şi valoarea penalităţilor calculate pentru suma rămasă de achitat. În cazul neachitarii oricărei rate eşalonate şi a facturii curente împreună cu penalităţile calculate, se va proceda la sistarea serviciului de apă şi canalizare fără o notificare prealabilă, informează Compania de Apă.

CET a achitat prima rată, dar figurează cu un debit de peste 650.000 de lei.

  1. in fiecare an, in prag de iarna , acelasi santaj ordinar . acest mastodont a fost mort inca din clipa in care a fost dat in folosinta, iar banii care vor fii dati , bineinteles de la bugetul consiliului local , adica din banii nostrii ,vor fii din nou folositi pentru a tine CET-ul la limita supravietuirii ,doar o scurta perioada de timp, iar o mare perte se va duce catre salariile exorbitante si nemeritate ale angajatilor si a stabilor ,care fac parte din ciuma portocalie care tine Aradul sub teroare !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.