UPDATE/ Cheloo de la Paraziții, RIDICAT DE MASCAȚI într-un dosar de TRAFIC DE DROGURI. Este ANCHETAT SUB CONTROL JUDICIAR

UPDATE/ Cheloo de la Paraziții, RIDICAT DE MASCAȚI într-un dosar de TRAFIC DE DROGURI. Este ANCHETAT SUB CONTROL JUDICIAR

Zece percheziții au loc, miercuri dimineață, în București și Ploiești, într-un dosar de trafic de droguri. Printre persoanele vizate de procurorii DIICOT se numără și Cătălin Ştefan Ion, cunoscut în lumea mondenă drept Cheloo.

Potrivit primelor informaţii, 90 de persoane urmează să fie duse la DIICOT Ploieşti pentru audieri şi printre acestea s-ar afla şi rapperul.

Percheziţiile au legătură cu un dosar de trafic de cannabis.

Solistul trupei Paraziţii face parte din juriul emisiunii iUmor, alături de Delia Matache şi Mihai Bendeac, după cum a anunţat Antena 1 la sfârşitul lunii februarie. Emisiunea este programată să înceapă pe 3 aprilie.

Update:

Întrebat de ziarişti dacă ştie motivul pentru care a fost adus la sediul DIICOT Ploiești, rapper-ul a răspuns, în stilu-i propriu: „Am venit în plimbare”.

Întrebat, de asemenea, dacă are ceva să-şi reproşeze, Cheloo a răspuns că are multe să-şi reproşeze. După ce un jurnalist a remarcat că zâmbeşte și l-a întrebat de ce, acesta a răspuns că se simte „ca un lup când vede atâtea oi în jurul său”.

După mai multe ore de audieri, procurorii au decis ca solistul trupei Paraziţii să fie cercetat sub control judiciar.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.