Coliziune între un autocar şi un autoturism pe DN7: O persoană şi-a pierdut viaţa!

Coliziune între un autocar şi un autoturism pe DN7: O persoană şi-a pierdut viaţa!

Un grav accident rutier care a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 04,46, pe DN7, în localitatea arădeană Mândruloc s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea a altor trei.

Potrivit poliţiştilor, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocar. În urma impactului o persoană şi-a pierdut viaţa iar trei au fost rănite (toate aflate în autoturism). Cauza cea mai probabilă a accidentului a fost oboseala la volan. În autocar se aflau angajaţi ai Operei din Constanţa care se întorceau dintr-un turneu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier între Deva şi Arad s-a desfăşurat timp de aproximativ trei ore pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti.

„Un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 51 de ani, care circula pe DN7 din direcţia Deva spre Arad a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziunie frontală cu un autocar în care se aflau 33 de persoane şi doi şoferi. În urma impactului şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa, o persoană a fost grav accidentată iar alte două au suferit răni uşoare (toate pasagere în autoturismul înmatriculat în Bulgaria). Nici unul dintre pasageri din autocar nu a fost rănit. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz”, a precizat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Conform poliţiştilor, accidentul s-a produs pe fondul oboselii, şoferul bulgar ar fi adormit la volan.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.