Copil de un an și jumătate, la UN PAS DE MOARTE din cauza unui PRODUS pe care îl avem cu toții în casă!

Copil de un an și jumătate, la UN PAS DE MOARTE din cauza unui PRODUS pe care îl avem cu toții în casă!

Tatăl unei micuțe de numai un an și jumătate trage un semnal de alarmă pentru toți părinții să aibă grijă să nu lase la îndemâna copiilor substanțe care le-ar putea face rău micuților, dat fiind faptul că aceștia sunt imprevizibili.

Colin Maher este tatăl unei fetițe din Irlanda care a fost la un pas de moarte după ce a înghițit lichidul dintr-o capsulă de detergent de rufe. Într-un moment de neatenție al mamei, micuța Jenny a luat capsula de detergent și – încântată fiind de faptul că e colorată – a mușcat pur și simplu din ea. Tatăl micuței este convins că fetița a crezut că este vorba de marshmallows (bezele moi), care seamănă destul de mult ca aspect cu capsulele de detergent.

Când și-a dat seama ce făcuse copila, mama ei, Sarah a dus-o de urgență la spital. Pe drum, micuța a vomitat de mai multe ori, nu mai putea vorbi și respira tot mai greu, astfel că medicii de la Temple Street Hospital din Dublin au fost nevoiți s-o intubeze.

Ulterior, cadrele medicale au spus că faptul că fetița mai este în viață se datorează cursurilor de prim ajutor pe care mama fetei le făcuse, astfel că a știut cum să reacționeze în situația dată.

Micuța a fost internată la terapie intensivă, apoi încă o săptămână a stat în Secția de Pediatrie, iar acum este înafara oricărui pericol.

Acum, familia fetei își dorește foarte mult să-i avertizeze pe părinții de copii mici cu privire la riscurile unor astfel de substanțe lăsate chiar și numai pentru o clipă la îndemâna copiilor.

 

Sursa: irishmirror.ie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.