CUM s-a produs accidentul de la Ineu. O tânără de 22 de ani e şi ea GRAV RĂNITĂ

CUM s-a produs accidentul de la Ineu. O tânără de 22 de ani e şi ea GRAV RĂNITĂ

Poliţiştii au dat publicităţii informaţii legate de producerea accidentului de la Ineu, în urma căruia un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa.

După primele cercetări efectuate la faţa locului reiese că „azi, în jurul orei 15,00, un tânăr de 27 de ani, din Ineu, a condus un autoturism pe DJ 792, pe raza localității Ineu, iar la km 36+650m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a derapat, intrând în coliziune cu un microbuz condus din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din Galșa”.

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto responsabil de producerea accidentului, de asemenea a fost rănită grav o tânără de 22 de ani, din Bârsa, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Au mai fost răniți ușor conducătorul auto de 21 de ani, precum şi ceilalți doi ocupanți ai celui de-al doilea autoturism, o femeie de 56 de ani şi un bărbat de 52 de ani, din Galșa”, se mai precizează în informarea transmisă de IPJ Arad.

Mesaj de condoleanţe de la primar

Tânărul care şi-a pierdut viaţa în accident este Ţincu Cătălin, din Ineu. Primarul oraşului a transmis un mesaj de condoleanţe familiei.

„În urma unui tragic accident de circulație care a avut loc astăzi la ieșire din Ineu, ineuanul Țincu Cătălin a pierdut lupta cu viața… Sunt momente grele pentru toți cei care l-au cunoscut… Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul transmis de Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu.

  1. tinar teribilist cu BMW. asa s-a scris istoria acestei grozavii. sper ca biata fata sa-si revina!

    Raspunde
  2. TERIBILIST. …MARE GOANGA IN INEU ….

    Raspunde
  3. A distrus atatea fam .atat la putut duce creieriiiii ..care NU ia avut ….

    Raspunde
  4. Pacat de cei accidentati .

    Raspunde
  5. mare derapaj !!!!!!!buna asta cu derapajul !!!! Cum naiba intri in derapaj , pe contrasens in curba la stânga ?eventual ieși in peisaj in dreapta ! Deci a tăiat curba , a intrat in depășire de fapt și ……. ghinion !

    Raspunde
  6. Condoleante fam si mai ales parintilor care trec prin momente grele nu avem dreptu sa mai judeca nui momentu decat sa ne rugam pt ceilati ceau scapat cu viata ca Dumnezeu sa fie linga ei sai vindece si odihna vesnica pt Catalin sa spunem Dumnezeu sal ierte .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.