Dinozaurii, prezentaţi de National Geographic la Galleria Arad

Dinozaurii, prezentaţi de National Geographic la Galleria Arad

Galleria Arad lansează marți, 17 iunie 2014, de la ora 11, cel de-al treilea eveniment organizat în parteneriat cu National Geographic. „AM REVENIT! Mister. Aventură. Surpriză.” este o expoziție de amploare organizată în premieră în România, cei mici și cei mari pasionați de aventură și de cunoaștere fiind invitati să guste din plăcerile unei incursiuni în timp și spațiu, în era dinozaurilor.

„Parteneriatul încheiat pe durata a trei ani între Galleria Arad și National Geographic conferă de această dată vizitatorilor din Arad posibilitatea de a se delecta în lumea plină de curiozități, mister și spirit de aventură a dinozaurilor. Faptul că în premieră în România, Aradul, prin Galleria Arad, găzduiește acest eveniment de amploare reprezintă o mândrie pentru noi, pentru orașul nostru și suntem siguri că arădenii vor fi în asentimentul nostru după vizitarea expoziției. Mai mult, copiii, pasionați de acest gen de teme, vor avea parte pe parcursul evenimentului de multe surprize”, a declarat Judit Antal, PR&Events Manager.

La evenimentul de lansare a expoziției va fi prezentă Cynthia Doumbia, reprezentant al Exhibition Traveller National Geographic Washington DC.

Trebuie remarcat că din 17 până în 19 iunie a.c., între orele 9 şi 21, micii vizitatori vor putea participa la cinemaDINOgraf, concursuri de grup interactive cu premii garantate, ateliere de creație, decupaje, pictură pe față, modelare de baloane.

De asemenea, în intervalul 20 – 30 iunie, între orele 17şi 18, sunt programate ateliere de decupaje dinozauri și cineDINOgraf, iar între orele 18 şi 19 copiii se vor putea bucura de 3Dino puzzle și ateliere de creație mască dinozauri.

Accesul la întregul eveniment, organizat la etajul II al Galleria Arad, este gratuit pentru vizitatori.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.