Drumul care face legătura între Lugoj şi Deva nu mai poate fi folosit

Drumul care face legătura între Lugoj şi Deva nu mai poate fi folosit

Drumul care face legătura între Lugoj şi Deva nu mai poate fi folosit după ce carosabilul a cedat din cauza fenomenelor meteorologice înregistrate în luna mai anul trecut. CNADNR a decis să închidă, pentru o lună, drumul de acces spre oraş pentru a repara o porţiune de 30 de metri. Șoferii din Lugoj trebuie să ocolească, astfel, zeci de kilometri.

Oamenii au două variante pentru a ajunge în oraş. Una este cea pe tronsonul autostrăzii A6, cu o lungime de mai bine de 20 de kilometri, iar a doua este un drum forestier de câteva sute de metri, abrupt şi plin de gropi. Astfel, pentru sensul de deplasare dinspre Lugoj spre Ilia – Deva, circulația se va desfașura deviat pe DN 68A (Lugoj) – DN 6 (Centura Lugoj) – A6 (Lugoj – Balinț) – A1 (Balinț – Traian Vuia) – DN 68A km 22+500. Pentru sensul de deplasare dinspre Ilia spre Lugoj circulația se va desfășura deviat pe DN 68A km 22+500 (Lugoj) – A1 (Traina Vuia – Balinț) – A6 (Balinț – Lugoj) – DN 6 (Centura Lugoj).

Reabilitarea drumului a început cu o întârziere de aproape trei săptămâni faţă de data anunţată şi ar dura o lună, însă, doar dacă sunt condiţii meteo favorabile.

Bucata de astfalt s-a prăbuşit vara trecută, pe o o parte a carosabilului, după o furtună puternică ce a cauzat o alunecare de teren.

Foto: digi24.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.