Eusebiu Pistru: „În cel mai scurt timp vom avea parte de o soluționare favorabilă respectării statutului PNL”

Eusebiu Pistru: „În cel mai scurt timp vom avea parte de o soluționare favorabilă respectării statutului PNL”

Deputatul Eusebiu Pistru a transmis un comunicat de presă ca urmare a deciziei de a-şi retrage candidatura la funcţia de preşedinte al PNL Arad.

„În cursul zilei de ieri, împreună cu echipa mea, am decis să ne retragem candidaturile pentru conducerea organizației județene a PNL Arad. Consider că dacă participăm la aceste alegeri este ca și când am legitimiza încălcările statutare care continuă să se facă de către tabăra adversă. Conducerea de la Centru a fost înștiințată cu privire la neregulile care au loc în filiala Arad și am certitudinea că în cel mai scurt timp vom avea parte de o soluționare favorabilă respectării statutului PNL”, a declarat deputatul liberal.

„Decizia noastră de retragere a candidaturii în condițiile actuale este un semnal clar că ne dorim o schimbare în ceea ce privește respectarea regulilor de către toți membrii liberali, indiferent de funcție, ne dorim transparență în orice act decizional, ne dorim comunicare deschisă, clară și onestă”, a mai precizat Eusebiu Pistru.

  1. Sper sa se faca aceasta de jos in sus, ca si alegerile municipale au fost trucate. Nu doresc decat democratie si nu dictura . PNL-ul daca v-a scapa de Falca si gasca lui portocalie mai are sanse sa-si revina, daca nu, este mort.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.