Fost candidat la Primăria Arad, IMPLICAT în campania electorală din SUA

Fost candidat la Primăria Arad, IMPLICAT în campania electorală din SUA

Unul dintre candidații la funcția de primar al municipiului Arad a fost implicat în campania electorală din Statele Unite ale Americii, soldată cu alegerea lui Donald Trump.

Este vorba despre Samuel Caba, care recunoaște acest lucru într-un comunicat de presă.

„După încercarea din primăvară de a oferi Aradului o administrație care să se bazeze pe valorile eterne ale civilizației creștine, am renunțat pentru o vreme să mă implic direct în viața politică locală și națională. Nu pentru că aș fi fost foarte marcat de insuccesul meu și al echipei mele, în politică, la fel ca în toate, omul învață din greșeli, ci tocmai pentru limpezire, pentru a găsi din nou acel echilibru pe care ți-o dă familia, oamenii  care-ți sunt aproape, cei care cred în tine și în proiectele tale. Am petrecut o perioadă scurtă și în Statele Unite unde implicându-mă în campania pentru alegerile prezidențiale am avut ocazia să văd cum se raportează la alegeri cetățenii din țara care în timpurile noastre are cea mai puternică influență asupra mersului lucrurilor în lume”, a spus Caba.

samuel-caba

Samuel Caba a făcut apel la cetățeni să se prezinte la vot: „Am constatat cu această ocazie din nou că oamenii, chiar dacă înșelați de politicieni fără suflet, mai greșesc și ei la rândul lor, în cele din urmă îi vor alege pe aceia care reprezintă aceste valori eterne așa cum sunt ele prezentate și formulate în textele de căpătâi ale religiei creștine, învățătura emanată de la Dumnezeul care are grijă de la începutul vremurilor de tot şi de toate și până la capăt. Ími permit de aceea în aceste zile decisive înaintea votului de duminică să vă rog să treceți dincolo de zarva campaniei, să vă gândiți foarte bine la lucrurile cu adevărat importante și să mergeți la urnă să-i votaţi pe cei care reprezintă cât se poate de bine valorile fără de care o civilizație creştină nu poate supraviețui: iubirea de semeni, compasiunea și ajutorul pentru cei în dificultate, toate acestea izvorâte din iubirea pentru marea familie a oamenilor oglindită în cea mică a fiecăruia dintre noi, o familie în care educația și grija creştină reprezintă temelia tuturor valorilor adevărate”

  1. Ce-l tot forțați pe Sami Caba, că face, că drege… Nici dracu’ nu-l votează pe ăsta. Apropo, Sami, îți dau un sfat: lasă-ți iar părul lung, că așa arăți ca o p–ă belită. E spre binele tău să mă asculți, fraiere!

    Raspunde
  2. Noroc cu fratele Caba ca altfel nu iesea Trump!! :))

    Raspunde
  3. Cine sula il stie pe domnul acesta in SUA ? Nici in satul nostru Arad, mai nimeni nu il stie… Asa ca lasati-va de vrajeli de 2 bani ca incepe sa mi se faca greata….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.