A fost oprită pe stradă pentru un ritual de DESCÂNTEC. Ce a urmat este de-a dreptul halucinant!

A fost oprită pe stradă pentru un ritual de DESCÂNTEC. Ce a urmat este de-a dreptul halucinant!

O femeie de 68 de ani din Suceava a făcut plângere la poliție după ce a rămas fără bijuteriile din aur pe care le-a dat în schimbul promisiunii unui „descântec”. Femeia se deplasa singură pe o stradă din Fălticeni, când în dreptul său a oprit un autoturism din care o femeie, fără a coborî, a acostat-o şi sub pretextul că îi oferă cadou un lănţişor din aur, i-a pus la gât un lănţişor confecţionat dintr-un material nepreţios, sustrăgându-i lănţişorul din aur.

Ulterior, femeia necunoscută, sub pretextul că trebuie să-i facă un ritual de „descântec” victimei, i-a desfăcut acesteia cerceii din aur de la urechi şi i-a scos și inelul din aur de pe degetul inelar.

Femeia de 68 de ani a solicitat să-i fie restituite bijuteriile, dar femeia necunoscută i-a înmânat acesteia o batistă cu recomandarea să nu o desfacă timp de o săptămână. În batistă se afla o piatră învelită în mai multe straturi de bandă scotch.

Imediat după ce i-au fost luate bătrânei bijuteriile de aur, mașina s-a pus în mișcare și în scurt timp s-a făcut nevăzută. Femeia a făcut plângere la poliție, dar șansele ca hoața să fie prinsă sunt foarte mici.

Foto: ibtimes.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.