Fotografii ŞOCANTE cu tânărul rrom LINŞAT în Franţa. ATENŢIE, IMAGINI CARE TE POT AFECTA EMOŢIONAL!

Fotografii ŞOCANTE cu tânărul rrom LINŞAT în Franţa. ATENŢIE, IMAGINI CARE TE POT AFECTA EMOŢIONAL!

The Daily Telegraph a publicat pe site două fotografii cu tânărul adolescent de etnie rromă linşat vineri la periferia Parisului, informează AFP.

Fotografiile prezintă un tânăr care zace într-un cărucior de supermarket, însângerat şi cu faţa tumefiată.

Potrivit jurnaliştilor, în poze ar fi Darius, adolescentul de 16 ani care se zbate între viaţă şi moarte ca urmare a unei agresiuni la care a fost supus zilele trecute, când a fost bătut cu cruzime de 12 persoane care îl bănuiau de furt.

AICI IMAGINI CARE TE POT AFECTA EMOŢIONAL!

Sursa: telegraph.co.uk

  1. 🙁 animale nu oameni 🙁 🙁 🙁

    Raspunde
  2. asta nu-i batut de francezi, sigur au fost arabi ori negri…

    Raspunde
    • Un anonim celebru 19 iunie, 2014, 11:54 pm

      In mod sigur nu a fost batut de francezi, francezii il omorau fara doar si poate. La ce ura au francezii pe tigani, de il prindea un francez pe asta in flagrant, era vai si amar de el. Sunt fost legionar, asa ca nu vorbesc prostii. Au o ura francezii pe tigani, mai ceva de cum a avut Hitler in al doilea razboi mondial. Normal ca reactia presei franceze a fost sa il compatimeasca, pt ca nu isi permit sa arate pe fata francezii ca sunt xenofobisti si rasisti. Adevarul e ca ura asta catre anumite categorii de oameni are un motiv bine intemeiat. Nici pe arabi nu ii inghit prea bine francezii, si s-au cam saturat de ei, si pe buna dreptate. La ei in tarile lor de doi bani unde mor de foame si la propriu si la figurat sunt oameni corect, cu frica lui allah, nu beau, nu injura, nu curvesc. Cand scapa din haznalele lor medievale numite tari arabe, si ajung in vestul europei, sunt cei mai mari petrecareti, betivi si curvari. Niste ipocriti nenorocitit, care si asa, nu isi lasa obiceiurile medievale in urma, si chiar si in Europa de Vest si de Nord incep sa profite de altii, si sa profite si sa isi bata joc de femei. Asta, pana cand dau de grupari care au ura mare pe ei, gen Hells Angels, apoi sa vezi atunci, ca o i-au pe spinare arabetii de zici ca nu e adevarat, iar politia nu prea indrazneste sa intervina cand bikerii ii bat pe altii, din motive lesne de inteles.

      Raspunde
      • Esti singurul legionar care se lauda ca e legionar

        Raspunde
        • Un anonim celebru 20 iunie, 2014, 11:28 pm

          Unde naiba m-am laudat ?

          Am zis clar ce sunt, ce am facut.
          Dar se pare ca e mai bine sa fii muritor de foame in Romania si sa te plangi ca nu iti ajung banii de la o luna la alta si Ponta si cu restul guvernantilor te freace de te indoaie.

          Sau stai asa, ce nu inteleg, e ceva rau in faptul ca sunt fost legionar?
          Mie unul chiar mi-a placut cat timp am fost in legiune.
          Dar adevarul e ca sunt si multe idei preconcepute si povesti nemuritoare si exagerari despre legiune, si in multe cazuri se ajunge din tantar in armasar. Ai si multe avantaje daca esti legionar, mai ales daca ramai in Franta. Cetatenie franceza, pensie de la legiune, si multe altele.

          Dar aici in articol e vorba de cum ii trateaza francezii pe tigani, indiferent de nationalitate.
          Si cred ca unul ca si mine ,care sta in Franta, si e cetatean francez, stie mai bine cum stau treburile pe aici, decat ziaristii copy paste.

          Stai linistit, ca iti garantez ca daca era prins la furat in casa/apartamentul unui legionar, sau mai rau, al unui biker, era omorat pe loc.

          IN orice caz, bine le fac francezii leprelor asta care numai la ilegalitati le sta capul.

          Pacat ca nu a durat al doilea razboi mondial inca cativa ani, ca acum nu mai erau tigani prin Europa.

          Hai, te las in lumea ta, cu ideile tale preconcepute despre legionari. Pun pariu ca tot ce stii tu despre legionari e ca sunt criminali cu sange rece, platiti de armata franceza ca sa faca treburile murdare ale Frantei….

          Raspunde
  3. deviza”mergi sau plesnesti” nu o sa faca niste ciori legea in Franta!!sunt Roman si sunt satul de „ciori” si in Franta si in Romania!! bine i-au facut si sper sa treaca si restul direct la morga!!
    am fost 7 ani in legiunea straina dar am respectat regulamentul!! Tiganii daca sunt in grup sar toti pe tine si cand sunt singuri plang si spun ca au 10 copii!! deci sa-i para bine ca nu a plesnit!!
    si cei care fac ca el le doresc sa plesneasca ca ne-au facut destul de rusine in toata umea!!
    zic ca nu au ce manca si in Romania au palate!!Cumpara si pe fratele Presedintelui!!RUSINE SI RUPETIII CAND II PRINDETI§§ IN INDIA CU EI HOTIIIIII

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.