Gheorghe Falcă, cel mai bun marcator din Arad

Primarul Gheorghe Falcă rămâne cel mai bun marcator din Arad, deşi în ultima vreme n-a mai prea prins echipa la „Citizens”…

A prins-o însă la Primărie şi, din postura de rezervă, la Pro Arhitectura (firma familiei), societatea care a prestat şi prestează încă pentru o grămadă de firme care au lucrări agreate de municipalitate.

Ultima reuşită a lui Gheorghe Falcă este proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) și a Regulamentului Local de Urbanism aferent (RLU) Complex rezidențial și de servicii, Calea Aurel Vlaicu nr. 14, municipiul Arad – iniţiativa primarului, supus votului Consiliului Local Municipal.

Dar haideţi să vedem, cum sună art. 1 al proiectului respectiv:
„Se aprobă Planul Urbanistic Zonal şi Regulamentul Local de Urbanism aferent: Complex rezidenţial şi de servicii, municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu nr.14, conform documentaţiei anexate care face parte din prezenta hotărâre, cu respectarea condiţiilor impuse prin avize;

– beneficiari: S.C. COMPLEX REZIDENŢIAL ARCADE S.R.L.

– elaborator: S.C. PRO ARHITECTURA S.R.L. Arad, (…)”.

Cum ar veni, el (Falcă) centrează, el dă cu capul!

  1. bun si daca e asa de ce nu se sesizeaza nimeni?

    Raspunde
  2. Cine sa se mai sesizeze in comuna condusa de falca si clanul lui?

    Raspunde
  3. Acest individ Falca a supt dupa Arad cat n-a supt de la masade la Brad …..Este un imfractor notoriu ,dar DNA-ul nu vor sa vada asta …. Ne intrebam oare de ce???Pt. ca Basescu m-ai are de spus un cuvant in justitie….Sa speram caci se v-a termina si cu asta….Ai bagat ARADUL in datorii ca sa faci lucruri de doi bani sa-ti poti lua comisioanele…..Sa-ti fie rusine nemernicule!!!!

    Raspunde
  4. furuti pana la capat 7 octombrie, 2015, 10:32 am

    Si daca nu va place ce? Tot asta o sa iasa ca urbea asta indobitocita si manipulata nu este in stare sa scoata un contra-candidat cu sanse.
    Astea-s limitele noastre si asta soarta noastra, ca va place, ca nu va place!
    Alternativa la smecheria asta ar fi doar PSD si daca te uiti un pic la ei in ograda nu vezi altceva decat acelasi profil de candidat: incult, incompetent, smecher, hot, arogant, fonfaitor, cinic, abuziv si inept.
    Un oras trist, cu oameni tristi si cu lideri de toata tristetea.

    Raspunde
  5. adevarul ca suntem jalnici aradenii de s-a ajuns ca un om mediocru cum este acest Falca sa nu aiba contracandidat. e rusinos pentru noi si pentru copiii nostri care vor plati datoriile facute de acest neica nimeni venit de pe la Brad si din Oltenia

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.