Gheorghe Falcă: „Suntem oamenii care nu ne asemănăm cu PSD“

Gheorghe Falcă: „Suntem oamenii care nu ne asemănăm cu PSD“

Gheorghe Falcă și-a confirmat, astăzi, într-o conferinţă de presă, candidatura la șefia PNL Arad. El a fost însoțit de prim-vicepreședintele Iustin Cionca și alți lideri liberali: Sergiu Bâlcea, Geanina Pistru, Claudia Boghicevici și Călin Bibarț.

„Așa cum ați văzut la un moment dat într-un comunicat de presă, mi-am anunţat candidatura în interiorul partidului și astăzi, împreună cu echipa administrativă, anunțăm intrarea în competiție pentru a pune în practică, de fapt, lucrurile pe care le-am început în urma câștigării alegerilor din 2016. Experiența schimbării în bine ne-a ajutat să avem continuitate în administrație și noi am muncit pentru schimbarea în bine, PNL fiind singurul partid care a produs schimbări la nivelul municipiului și al județului Arad“, a declarat Gheorghe Falcă.

„Pe mine mă bucură în aceste momente statisticile naționale, care fac referire la poziția Aradului în economia națională. Cred că este o mândrie pentru acest județ clasarea în primele 3-5 locuri în indicatorii economici ai națiunii. La nivelul cifrei de afaceri Aradul este în primele opt județe, la nivelul locurilor de muncă raportate la numărul poulației este în primele cinci locuri, la nivelul angajaților în domeniul privat este pe primele două locuri, la exporturi, împreună cu Timișul, exportăm 88% din ceea ce exportă Bucureștiul și trendul nostru este crescător în comparație cu cel al Capitalei, care este descrescător, a menţionat Falcă.

„Noi suntem echipa care a definit foarte clar, în 2012, valorile creștin-liberale. Am avut ocazia, în 2014, chiar sub titulatura Alianța Creștin Liberală, să vedem cum președintele Iohannis a reușit să câștige alegerile. Suntem echipa care a vorbit necondiționat despre unificarea dreptei. Am respectat protocalele de fuziune și ne-am îndeplinit obiecivele care au depins de noi la nivel local. Suntem oamenii care nu ne asemănăm cu PSD“, a subliniat Gheorghe Falcă.

La rândul său, Iustin Cionca a precizat: „Acum patru ani m-am alăturat echipei lui Falcă și am candidat atunci fixându-ne un obiectiv politic ambițios, acela de a câștiga alegerile locale, iar astăzi la finalul acestui mandat putem vedea rezultatele. Am câștigat Primăria Municipiului Arad, am câștigat și două posturi de vicepreședinte la CJA. Avem cinci primari de orașe, cinci viceprimari, 65 de consilieri orășenești, 40 de primari de comune, 39 de viceprimari și 332 de consilieri locali. Avem un total de 515 aleși locali, iar aceste cifre demonstrează succesul proiectului nostru politic la nivel județean“.

  1. Mare adevăr ai spus Gogule. Voi nu semănați de altfel, cu nimeni. Sunteți unici. În ale hoției și șmecheriilor. Doar că nici noi nu suntem chiar proști și vă mai descoperim. Cum s-a întâmplat prin 2012 cu studiile de fezabilitate făcute de Pro-arhitectura, și apoi casa de la mal. Ce zici? Cu cine seamăn asta? Ghinion.

    Raspunde
  2. Va rog sa dati citeva exemple cu ce va deosebiti de PSD?

    Raspunde
  3. Intr-adevar, nu semanti cu PSD. Ei au castigat alegerile.

    Raspunde
  4. fivor,calimache ,caprariu si tripa al ineului ficior nu fac nimic pentru arad ‘

    Raspunde
  5. Sau adunat hoți si hoațele la masa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.