Impozite MAJORATE cu 500%! Cum vrea o administraţie din vestul ţării să schimbe în bine faţa oraşului

Impozite MAJORATE cu 500%! Cum vrea o administraţie din vestul ţării să schimbe în bine faţa oraşului

Consiliul Local al Oraşului Pâncota a emis o hotărâre prin care a majorat cu 500% impozitul pentru clădirile şi terenurile neîngrijite din oraş.

Concret, prin Hotărârea Consiliului Local al Orașului Pîncota nr. 88 din 18.12.2017, s-a aprobat procedura de majorare a impozitului pe clădiri și terenuri neîngrijite/deteriorate din oraș cu până la 500%.

Sunt vizate acele clădiri aflate în stare avansată de degradare, stare de paragină, insalubre, cu fațade nereparate / necurățate / netencuite / nezugrăvite, cu geamuri sparte, precum şi terenurile aflate în stare de paragină, acoperite de buruieni, părăsite / abandonate, insalubre. Impozitul se majorează şi pentru neefectuarea curățeniei în curți, neîntreținerea împrejmuirilor sau alte situații de asemenea natură, precizează administraţia oraşului.

„Fac apel la toți cetățenii localităților Pâncota și Măderat să ia atitudine pentru a nu fi puși în situatia aplicarii acestor măsuri, care vizează îmbunătățirea imaginii orașului nostru”, a declarat primarul Dan Pocrişer.

Foto: Facebook/ Soryn Dakon Ladislau

  1. BVO! IN SFARSIT UN PRIMAR HOTARAT!!!!

    Raspunde
  2. Buna ziua,

    Eu ma ingrozesc cand se iau asemenea hotarari.
    Cine are bani isi repara casa iar cine nu are nu-l poti obliga la o taxa si mai mare. Parca traim in evul mediu iei de la saraci sa se faca si mai sarac.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.