SURSE/ Întâlnire de TAINĂ între Seculici şi Cionca

SURSE/ Întâlnire de TAINĂ între Seculici şi Cionca

Fostul preşedinte al PDL Arad, Gheorghe Seculici, s-a întâlnit în această seară, la sediul SC Proiect SA, cu prim-vicepreşedintele PNL Arad Iustin Cionca.

Potrivit informaţiilor primite „pe surse” întâlnirea dintre cei doi vizează chestiuni politice, în contextul luptei din PNL Arad pentru stabilirea candidatului la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad.

Iustin Cionca este unul dintre pretendenţii la fotoliul de preşedinte al CJA.

  1. Nici nu merita discutat!cionca lingăul lui Falca .

    Raspunde
  2. Cionca un profitor de pe urma statului vrea la Consiliu Judetean? Mai bine totusi decat sa ajunga iar parlamentar si sa taie inca o data pensiile si salariile oamenilor. Ma intreb de ce dracu nu exista si oameni seriosi in politica? numai fripturisti si parveniti. trist

    Raspunde
  3. Dl Seculici nu a refuzat,la intalniri/discutii,pe nimeni. Nu refuza discutii/jocuri politice cu Cioncovici-da,cine-i gunoiul asta,aradeni?-trimisul penalului falconetii…Maine vin toti sugarii escroci la impaciuire…Marlanilor,mai usor cu gar-gara…inaugurata dar nefolosibila,nu mai tine,ejectus!!1

    Raspunde
  4. cionca asta este mai cunoscut in bucuresti ca si cioaca, prostul de la arad, dar mai potrivit ar fi Dr. Ciomu, pentru ca Ciomu a taiat penis, iar Cionca vrea sa taie pensii.

    Raspunde
  5. la cate probleme are cionca asta mai bine ar sta acasa.sa spuna ce probleme are cu ani cu dna cu politia.sa spuna public.

    Raspunde
  6. si seculici asta mai bine si-ar vedea de ccia ,pe care o va distruge precum proiect.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.