Ionel Ciupe, candidatul PSD la Primăria Arad?!

Ionel Ciupe, candidatul PSD la Primăria Arad?!

În lipsa unei nominalizări sau a vreunui indiciu că PSD Arad şi-ar fi stabilit candidatul la funcţia de primar al Aradului, tot mai multe voci şuşotesc că acesta ar putea fi consilierul local municipal Ionel Ciupe, co-preşedinte al ALDE Arad.

Desigur că, deocamdată, nimeni nu recunoaşte nimic, fiind avansată ideea unui candidat surpriză, la toamnă.

Cum nu mai e mult până la toamnă, aşteptăm surpriza. Şi noi, dar mai ales Ciupe!

  1. CIUPE mare om mare caracter.

    Raspunde
    • Sa nu uitam ca pe dl. prof. Moisescu Cristian, l-a dat afara din partid acest ”mare caracter”, pentru ai lua locul in consiliul local. Tu spui mare caracter eu spun: HOTARAT LUCRU, MARE HAHALERA.

      Raspunde
  2. de ce nu in 2016?dar sustinut de PSD,doar este in ALDE! Bafta Ciupe,esti sustinut de tot mai multi aradeni.

    Raspunde
  3. si eu votez Ciupe primar!

    Raspunde
  4. tot mai multe voci il vor pe Ciupe,stiu ei de ce ,este foarte bun ptr.acest post!

    Raspunde
  5. important este omul,nu !doar el tine cu aradenii,ne-a prezentat proiecte cu care ne-am putea mandrii-SAGEATA VERDE,unul dintre ele,care ar fi benefic ptr.toti cei ce locuiesc in podgoria Aradului.

    Raspunde
  6. Ar fi o soluție, cel puțin de bun simț. Omul a clădit multe și fără șmecherii. Să vedem dacă și el va vrea să intre la înaintare.

    Raspunde
  7. Cea mai buna solutie pt. Primaria ARAD este adevatatul liberal Ionel Ciupe.A demonstrat cum gandeste si ce poate face prin proiectele pe care le-a elaborat in timpul celor doua mandate de consilier municipal.Tot mai multi aradeni il sustin pe Ionel Ciupe in proiectele sale care sunt pt.dezvoltarea municipiului Arad si bunastarea aradenilor,in ciuda faptului ca mai sunt cativa nemernici care pe nedrept il denigreaza si incearca sa-l intimideze si sa-l faca sa renunte la primaria Aradului.lncepand cu anul electoral 2016 Ionel Ciupe va fi primarul Aradului din partea ALDE sustinut probabil si de PSD.Sunt sigur ca prin ceea ce va face pt.Arad va fi ales de aradeni cel putin 5 mandate .
    Asa ca: „Pentru cine nu e clar / La Arad Ciupe primar! „Perioada 2016-2036 , cel putin.

    Raspunde
    • Poti sa scri cateva proiecte de.a lui ciupe aprobate in CLM? Noi in schimb iti putem spune multe minciuni spuse de acest individ infatuat in fiecare campanie electorala, indiferent de partidul in care s-a aflat.

      Raspunde
      • la noi in Arad, indeosebi in CLM primeaza principiul orgoliului, in fata principiului necesitatii, prioritatii si imperativitatii. E binecunoscut faptul ca dl Ciupe are cele mai multe proiecte depuse, insa prea putine votate de Falca and Co, chiar daca dupa 2 luni au fost reluate sub alt nume si votate. Vedeti de ce nu progresam?

        Raspunde
      • Cine sa aprobe proiectele lui Ciupe in CLM ?Majoritatea pdl-ista ?Sunt cum am spus multe proiecte depuse de catre consilierul Ciupe pt.dezvoltarea Aradului ,dar ce-i proasta majoritatea pdl/pnl din CLM sa le aprobe ???

        Raspunde
  8. voi cred ca ati luat-o razna rau! nu ca Falca ar fi mai bun dar nici asta!! gasiti o solutie normala (subliniez asta) ca sa-i determinati pe aradeni sa mai mearga la vot si scapam de Falca. altfel……

    Raspunde
  9. E cald Orlando….e cald…???

    Raspunde
  10. Ăsta-i „cowboy-ul” ăla de nu știa nici să-și bage numerele în agenda telefonului, iar voi îl vreți primar? :))))

    Raspunde
  11. Vrajala, cum naiba sa pui candidat un vanzator ? A vandut toti oamenii care l.au ajutat, pe Galis, Popescu, Gheorgheof, pe Marian Ovidiu si altii, a devenit doar un traseist politic

    Raspunde
  12. Ar fi o mutare interesantă din partea PSD cu șanse reale.

    Raspunde
  13. daca Ciupe este traseist politic atunci Galis ce este…..
    sunteti jalnici. Va trebuie ceva tupeu sa spuneti ca Ciupe la vandut pe Galis ( si pe ceilalti) cand de fapt a fost chiar invers…..mi-e mila de voi….

    Raspunde
  14. Cucoana, ai dreptate individul nu e traseist e doar un fripturist care se lauda in sat ca el va fi candidatul PSD la primarie, nu se poate compara vreodata cu Galis sau altii.

    Raspunde
  15. aradean adevarat 4 august, 2015, 12:22 pm

    Unii nu prea stiu ce inseamna termenul fripturist din pacate.Unuia care nu lucreaza la stat sau nu are contracte cu statul nu prea poti sa-i zici fripturist dar asta e.lumea e plina de tot felul de oameni.

    Raspunde
  16. de ce nu spune nimeni despre lucrarile facute cu firma de constructie a sotului directoarei economice Popa??? Asta nu vede dl Tolea marele cinstit cu vila Livada facuta (sic) din salariu de bugetar?

    Raspunde
  17. aradean adevarat 5 august, 2015, 11:37 am

    Ha,ha ai gasit un contract de acum 8 ani pe când nici nu era consiler omul, iar cele constatate de Tolea si de slugile lui falca ma lasa rece.

    Raspunde
  18. nu va faceti probleme ,niciodata aradenii nu vor vota un psd-ist ,astia n-au facut nimic in Arad,iar la Bucuresti nu-i stie nimeni.

    Raspunde
  19. in momentul in care vom renunta la atitudini nocive care in final tot pe noi ne afecteaza, atunci putem merge inainte din toate punctele de vedere. Inteleg ca persoanele publice sunt greu de ingerat pt toata lumea, insa haideti sa dam cezarului ce e a cezarului… Ionel Ciupe este un politician care si-a dat interesul si practic, nu doar la nivel de discurs pentru aradeni, a organizat actiuni, depus numeroase proiecte. De ce sa incercam sa anihilam astfel de persoane? felicitarile mele si sper sa va mentineti aceiasi coloana vertebrala si onestitate caci de nu…veti declansa furia noastra, a aradenilor satui de dezamagiri!

    Raspunde
  20. pai intr-adevar omu asta chiar are sanse sa fie primar. Dar care ii faza cu PSDu? oricumCiupe ar trebui sa identifice inca cativa politicieni aradeni, de preferat tineri, cu care sa poata sa faca o echipa redutabila, de oameni harnici, corecti si de perspectiva
    Mult succes!!!!

    Raspunde
  21. Mai terminati mai rau intentionatilor cu prostiile voastre pe care le spuneti la comanda , ca daca asa si ganditi e grav.Ciupe a fost ,este si va ramane liberal adevarat ! Cautati traseistii si tradatorii in alta parte , in pnl de exemplu.

    Raspunde
  22. Ionel Ciupe aradean pentru Arad.FELICITARI,nu te-ai combinat cu PDL- ul

    Raspunde
  23. Asta este o bashcalie !!!!!!!!! Cum dracu sa votezi un asemenea specimen?

    Raspunde
  24. Chiar daca pdl-ul(pnl) nu agreaza acest lucru IONEL CIUPE sper ca va candida la Primaria Arad,avand sustinerea tuturor liberalilor adevarati si a celor care au o gandire liberala. In mod sigur va candida din partea ALDE Arad al carui copresedinte este si nu din partea PSD cum se speculeaza.Daca va fi insa sustinut de PSD va fi si mai bine si totodata corect.Succes de pe acum IONEL CIUPE !!!

    Raspunde
  25. potrivit om pentru primaria Aradului,oare el vrea?

    Raspunde
  26. L-am urmarit in ultima perioada pe acest OM,se vede de buna credinta,se vede cum sunt de iritati pdl-eii(pnl-eii).Eu il votez,cat mai curand,la alegeri in 2016.

    Raspunde
  27. Ciupe ai dusmani multi din PDL.!!! ESTE BINE ca le este frica de un ADEVARAT liberal.CIUPE te sustinem pentru ca NU te-ai vindut.

    Raspunde
  28. Eu îl cunosc pe Ciupe și pot să spun că nu are dușmani. Aradul și bunul-simț are cu grămada.

    Raspunde
  29. Eu IL cunosc de multa vreme pe Ionel Ciupe , stiu ca este un om corect, cinstit si poate si mai importante sunt acelea ca e modest dar in acelasi timp si altruist si bun organizator , cred eu toate acestea il pot recomanda pt. o candidatura serioasa si sustinuta la Primaria Aradului , sIgur daca si dansul isi doreste asta . Pe de alta parte insa nu pot sa nu remarc faptul ca avem aici si niste comentarii rautacioase si mincinoase, asta inseamna ca omul asta deranjeaza clica actuala care paraziteaza Aradul , si daca vom fi alaturi de el vom reusi sa eliberam orasul , succes Ionele.

    Raspunde
  30. Familia mea voteaza Ciupe !!!

    Raspunde
  31. Felicitari sper s-a reusiti nu ati tradat ca liberali faptul ca nu va-ti combinat cu PDS -listi lui Falca este un atu in plus sa v-a voteze aradeni

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.