Ionel Ciupe și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Arad

Ionel Ciupe și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Arad

Președintele ALDE Arad, Ionel Ciupe, și-a depus în cursul zilei de astăzi, candidatura pentru funcția de primar al Aradului, la Biroul Electoral Municipal. L-au însoțit colegii de partid, care vor candida la Consiliul Local Municipal.

„Astăzi, împreună cu o parte din colegii mei, o să ne depunem candidaturile, eu pentru funcția de primar al municipiului Arad și colegii mei pentru Consiliul Local. Cred că în Arad este obligatoriu să punem banii la vedere, acesta va fi și sloganul campaniei: «Să punem banii la vedere!». Sunt multe motive pentru care trebuie să punem banii la vedere. Chiar dacă s-au făcut multe în municipiul Arad, s-au făcut de proastă calitate și pe foarte mulți bani. Vreau să facem administrație fără dominație, pentru că așa este normal, ca după 26 de ani de la Revoluție să gândim în acest mod. Nu cred că poți să conduci în Arad în mod despotic, cred că oamenii s-au săturat și vor altceva. Vor o schimbare”, spune Ionel Ciupe.

Liderul ALDE Arad va intra în cursa pentru funcția de primar al Aradului cu 34 de proiecte de hotărâre. El susține că dorește să identifice problemele din fiecare cartier și să vină cu soluții, pentru o administrație organizată și eficientă.

 

  1. Ciupe este un om serios.FELICITARI doamne ajuta.

    Raspunde
  2. Felicitari d-le Ciupe Ionel va sustinem!

    Raspunde
  3. Ciupe om care respecta cuvintul dat.Te votam.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.