„Mai aproape unii de alții”: A doua ediție a celui mai mare eveniment de CONTACT VIZUAL se desfășoară astăzi la Arad

„Mai aproape unii de alții”: A doua ediție a celui mai mare eveniment de CONTACT VIZUAL se desfășoară astăzi la Arad

Barierele create de religie, sex sau naționalitate vor fi sparte astăzi, după-amiază. Cel puțin pentru câteva minute. Este promisiunea pe care o fac membrii Asociației Zury, care invită arădenii la un eveniment care își propune să creeze o mai mare apropiere între oameni.

Scopul evenimentului este de crea conexiuni, de a aduce oamenii mai aproape unii de alţi, de a ne opri pur şi simplu pentru câte clipe din alergătura zilnică şi a împărtăşi o bucurie sufletească cu ceilalţi, doar privindu-ne în ochi.

Conceptul evenimentului este simplu: fiecare participant la acest eveniment va invita o persoană complet necunoscută la o conectare vizuală de un minut.

Acțiunea se va desfășura astăzi, începând cu ora 18.00 în Parcul Eminescu. Cei care vor să dea curs invitației trebuie să aibă la ei ceva pe care se poate sta confortabil fie că este vorba despre o pernă, o pătură de picnic sau un scaun pliabil.

Evenimentul a fost iniţiat şi gândit de membrii organizaţiei „Leberators Internaţional”

„The World’s Biggest Eye Contact Experiment” este un experiment de origine australiană, devenit celebru pe plan mondial, el desfășurându-se în mai multe orașe ale lumii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.