O MIREASĂ a fost UCISĂ ÎN ZIUA NUNȚII. După 27 de ani, rudele sale au primit o FOTOGRAFIE care I-A CUTREMURAT! (FOTO)

O MIREASĂ a fost UCISĂ ÎN ZIUA NUNȚII. După 27 de ani, rudele sale au primit o FOTOGRAFIE care I-A CUTREMURAT! (FOTO)

Rudele unei tinere care a murit în urmă cu 27 de ani, chiar în ziua nunții sale, sunt în stare de șoc după ce au intrat în posesia unei fotografii de la locul accidentului.

Karina Dmitrieva, o femeie din Moscova se afla cu o prietenă în mașina sa, pe o șosea situată între orașele Lyubertsy și Lytkarino din vestul Moscovei, când a văzut o siluetă care părea a unei tinere femei îmbrăcată în rochie de mireasă, purtând un voal lung.

Șocată, femeia a verificat filmarea făcută de camera web de pe mașina ei, iar imaginile păreau cât se poate de reale.

fantoma1 fantoma

Localnicii susțin că o tânără a fost ucisă într-un accident de mașină în același loc în anul 1989 chiar în ziua nunții ei, în timp ce se îndrepta cu mirele spre restaurantul unde urmau să sărbătorească marele eveniment.

Stupefiată, Karina a postat imaginile de pe șoseaua bântuită pe rețelele de socializare. Totodată, femeia a trimis o copie a fotografiilor și familiei tinerei decedate.

Localnicii au denumit șoseaua „drumul morții”, după ce 10 accidente mortale s-au produs în ultimii 10 ani acolo.

După ce au văzut imaginile surprinse de Karina, investigatorii paranormali Dmitriy Volkhov (FOTO stânga), Maksim Vinitskiy (FOTO mijloc) și Ilya Sagliani (FOTO dreapta) susțin că acestea sunt o „senzație”.

investigatori paranormali

 

Sursa: dailymail.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.