O cafea bună, o plăcere de nerefuzat! De acum, la un click distanţă

O cafea bună, o plăcere de nerefuzat! De acum, la un click distanţă

Alături de vinul roşu şi de ciocolată, cafeaua se află pe lista plăcerilor de care ne putem bucura şi care aduc numeroase beneficii organismului.

Dacă nu ştiaţi, substanțele antioxidante din cafea (vitamina B, C, E, carotenul, lipidele), protejează celulele renale de radicalii de oxigen cancerigen. În plus, este o băutură care nu conține calorii și contribuie la completarea necesarului de substanțe minerale şi vitamine al organismului.

Cafeaua arde şi grăsimile din corp, datorită cafeinei, astfel încât poate contribui la pierderea în greutate sau la menținerea ei la un anumit nivel.

Nu în ultimul rând, cafeaua favorizează digestia, stimulând secreția acidului gastric și al bilei.

Iată suficiente motive să ne dotăm cu tot ceea ce trebuie pentru a putea savura o cafea bună, mai ales că, de acum, cele mai bune espressor, cafetiere, râşniţe şi sortimente de cafea pot fi comandate şi on-line, prin intermediul platformei eMAG.ro.

În stoc, la realizarea acestui articol, erau peste 800 de oferte de cafea, aproape 400 de espressor, zeci de cafetiere şi peste 100 de râşniţe.

Oferta este bogată şi, în plus, nu trebuie să vă mai obosiţi cu deplasarea la magazin, pentru că toate acestea sunt la un click distanţă.

Nu trebuie decât să le comandaţi şi să le aşteptaţi acasă. După care, bineînţeles, să savuraţi o cafea bună, cu toate beneficiile care decurg din asta!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.