Patricia Dinga: „PSD se opune amenajării parcării subterane în Piața Avram Iancu”

Patricia Dinga: „PSD se opune amenajării parcării subterane în Piața Avram Iancu”

Patricia Dinga consilier local PNL îi acuză pe social-democrații arădeni din Consiliul Local Municipal (CLM) care s-au opus proiectului de hotărâre privind amenajarea parcării subterane în Piața Avram Iancu de lipsă de interes față de soluționarea problemei parcărilor.

„Așa cum ne-au obișnuit de fiecare dată, consilierii PSD s-au opus în ședința CLM de astăzi la proiectul de hotărâre nr 326/2017 privind amenajarea parcării subterane în Piața Avram Iancu. Reprezentanții PSD au vociferat de nenumărate ori în spațiul public că în Arad este nevoie de o soluție pentru suplimentarea locurilor de parcare. Consilierii PSD nu au fost capabili să propună un proiect sau o idee privind soluționarea problemei parcărilor în municipiu, însă s-au opus proiectului Primăriei care ar fi putut crea un număr considerabil de locuri de parcare, care ar fi venit în sprijinul arădenilor. Vârcuș și Cheșa, consilieri PSD, au motivat în ședință faptul că se opun proiectului pentru crearea locurilor de parcare din simplul motiv că exprimarea nu era în ton cu dorințele lor. Aceeași consilieri au lipsit de la ședința comisiei de specialitate în care ar fi putut solicita modificări, dovedind astfel lipsa lor de interes pentru soluționarea problemei parcărilor din Arad”, a declarat Patricia Dinga (foto), consilier local municipal PNL.

  1. Vorbesti din gura. Cand voi taiti pensii si salarii nimeni nu avea voie sa se opuna si era amendat pe diverse motive daca iesea in piata. Problema voastra este acum ca incercati sa faceti totul pe sub usa in asa fel incat nimeni nu va mai crede, ceea ce este normal.

    Raspunde
  2. Anonim , te rog sa-i dai pace la fata, doar i se pun vorbele in gura de catre vizionar, pnlistii din CLM nu au nici vointa proprie nici idei nici coloana vertebrala din pacate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.