PRĂPĂD în Arad: Străzi INUNDATE, copaci DOBORÂŢI! Intervine Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (UPDATE: VIDEO)

PRĂPĂD în Arad: Străzi INUNDATE, copaci DOBORÂŢI! Intervine Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (UPDATE: VIDEO)

Aradul suferă ca urmare a precipitaţiilor abundente din această după-amiază.

Mai multe străzi au fost inundate, apa pătrunzând în gospodăriile oamenilor, iar mai mulţi copaci au fost doborâţi de furtună.

Pe Calea Aurel Vlaicu vântul a doborât inclusiv umbrela uriaşă a unei cunoscute terase din cartier.

Potrivit primelor informaţii, au fost inundate străzile Libertăţii, Şezătorii, Roşiori şi Turdei.

Arbori doborâţi au fost semnalaţi pe Calea 6 Vânători şi Aleea Haţeg.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad intervine pentru degajarea străzilor acolo unde au fost doborâţi arbori şi pentru evacuarea apei dintr-un subsol inundat al unui bloc, pe Calea Aurel Vlaicu, colţ cu Roşiori.

Wow! Arad – 2018 😃

Publicată de Maria Margareta Voicila pe 17 Iunie 2018

Foto: Arhiva

 

  1. doamne ce stiri alarmiste… ar trebui sa va fie rusine ca speriati oamenii in halul asta… in loc sa ii ajutati sa treaca peste problemele astea voi le exagerati ca sa ii speriati mai tare si sa le fie si mai rau. Ce oameni de nimic.

    Raspunde
  2. Da.. Au cazut niste copaci si e niste apa peste drum. O sa se rezolve problema si gata. Mare branza. Repede sa dam stiri cu apocalipsa si sfarsitul lumii sa bagam frica si paranoia in oameni. Orice pt niste clickuri.

    Raspunde
  3. Regenerare urbană a la Falcă! În Gai e la fel. Din canalizare iese apă și le intră oamenilor în curți. Long live the king!

    Raspunde
  4. Da, chiar, ce dacă au căzut copaci, au fost avariate clădiri, au rămas mașini în apă, tramvaiele nu mai circulă, subsolurile și curțile sunt inundate, șamd? Pentru Mark fălkistu, astea-s nimicuri. Important o fi că în Piața Avram Iancu se poate mânca prost și scump, că se tot semnează contracte iluzorii de regenerare urbană și de reparații drumuri județene, că am luat lumină urbană din Japonia, etc. Mare-i prostia pe lumea asta! Sau ticăloșia…

    Raspunde
  5. Mizerie in canal plus țevi de diametru mici…. nu mă mir !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.