PRĂPĂD pe AUTOSTRADĂ, între Arad şi Nădlac, dar şi pe DRUMURILE JUDEŢENE

PRĂPĂD pe AUTOSTRADĂ, între Arad şi Nădlac, dar şi pe DRUMURILE JUDEŢENE

Furtunile au pus deja stăpânire pe vestul țării, astfel că pe autostrada Arad – Nădlac s-a circulat greu duminică seara. Potrivit Realitatea TV, mai mulți stâlpi au fost smulși de vântul puternic şi mai mulţi parapeți de delimitare a sensurilor de mers au fost luaţi de rafale şi purtaţi 6-7 metri.

Circulaţia a fost îngreunată pe tronsonul Pecica – Nădlac. Nici o maşină nu a fost lovită, potrivit Centrului Infotrafic.

Şi pe drumurile judeţene s-a circulat greu, din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în intervalul 16 august, începând cu ora 23, şi până în 18 august, ora 23, vom avea parte de instabilitate atmosferică accentuată. Acest lucru înseamnă că în intervalul menţionat instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toată ţara.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie „vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea şi aspect de vijelie, în noaptea de duminică spre luni, 16 spre 17 august, în Banat şi Oltenia, apoi şi în celelalte regiuni. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în 24 de ore se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 35…40 l/mp. Vor fi şi căderi de grindină”.

  1. Ce fundatie au stalpii? Si parapetii cata siguranta ofera daca ii scoate vantul?…

    Raspunde
  2. alta bataie de joc pe bani publici si europeni, lucrari facute de firmele de casa ale PDL si PSD… rusine Romania!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.