PRĂPĂD pe drumul Horia – Șiria! Președintele CJA, invitat în „excursie” la fața locului (GALERIE FOTO)

PRĂPĂD pe drumul Horia – Șiria! Președintele CJA, invitat în „excursie” la fața locului (GALERIE FOTO)

Colonelul (r.) Adrian Bîcleșanu, fostul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean, a răbufnit la adresa lui Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, după ce duminică seara mai multe mașini, între care și a sa, au făcut pană ori și-au distrus jantele pe drumul Horia – Șiria.

„Zeci de şoferi şi-au tăiat cauciucurile şi şi-au îndoit jantele pe drumul de la Siria la Horia, pe acelaşi sector, în această seară (n.r. – duminică), unul după altul. Aceste poze (n.r. – galeria foto de mai jos) au fost făcute la ora 20, în această seară. Şoferii sunt revoltaţi şi supăraţi!!! Ce aşteptăm? Să moară oameni? Să se întâmple tragedii pentru ca autorităţile judeţene să ia măsuri şi să repare acest drum? Consiliul Judeţean Arad doarme??? Domnule preşedinte al Consiliului Judeţean Arad Cionca aţi fost recent pe acest drum? Dacă nu, vă duc eu într-o excursie gratuită!”, a tunat ​Adrian Bîcleșanu la adresa președintelui CJA.

Fostul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean a declarat că va da în judecată Consiliul Județean Arad pentru paguba suferită la mașină.

  1. au murit oameni pe drumul ala din cauza gropilor si tot nu s-a facut nimic

    Raspunde
  2. Drumul e un dezastru!!!! Erau cel putin zece masini oprite pe dreapta toate cu pana in acelasi timp! Bataie de joc ! Rusine CJA!

    Raspunde
  3. De ce nu a luat atitudine si atunci când era șef al IJJ Arad????Problena drumului exista de foarte multi ani!!!!

    Raspunde
  4. Pe romaneste, ii doare in cur de soferi, ii doare in cur de masilile lor si de viata lor. Romania, tara unde s-a facut reuniunea hotilor

    Raspunde
  5. Romania: unde o natiune de 2 lei alege conducatori de 2 lei. La ce va asteptati ? Sincer ?

    Raspunde
  6. La fel de praf este si cel intre Sintea Mare si Sepreus

    Raspunde
  7. Sa le fie ruşine.. Au murit oamenii.. Un drum de tot rahatul ar trebui sa iasa șoferi in strada!

    Raspunde
  8. In fie care dimineata merg pe drumul ala arad siria si vad 3 4 masini cu pana
    Si nu ia nimeni masuri ai doare in cur de soferi

    Raspunde
  9. Nu va e clar ca a inceput „campania electorala” zis si abureala ? .Normal ca d-l de la jandarmi stia de drum dar …acum ridica mingile la fileu .Daca reparatia se face pana-n alegeri vom auzi ” Noi am facut-o” sau „Noi am trezit opinia publica” Iar de nu se face ” Este prioritate in agenda de lucru ” Inchiderea lui este solutia .

    Raspunde
  10. Sa le fie rusine nu iau nici o masura cu acest drum nu nici intereseaza nimic

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.