Preşedintele Klaus Iohannis, CRITICAT DUR de Deutsche Welle!

Preşedintele Klaus Iohannis, CRITICAT DUR de Deutsche Welle!

Deutsche Welle s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa preşedintelui României, Klaus Iohannis, la câteva zile după ce acesta l-a decorat pe fostul deţinut politic Octavian Bjoza, presuspus simpatizant legionar.

Deutsche Welle scrie că „din păcate, noul preşedinte, cel investit cu speranţe imense, probabil exagerate, în măsura în care are în faţă o misiune extrem de grea şi mijloace politice destul de puţine şi de precare spre a o îndeplini, a debutat cu stângul în noua sa funcţie”.

Potrivit Deutsche Welle, „sfătuit rău, Iohannis, a cărui sarcină supremă nu este doar prezervarea securităţii României şi deci şi a alianţelor ei externe, ci şi să constituie un reper moral pentru concetăţenii lui, a ales să-şi înceapă cariera prezidenţială decorând un simpatizant legionar. Fireasca reacţie alarmată a unui ONG monitorizând antisemitismul în România n-a întârziat să aibă loc”.

Mai multe, pe DW.de

  1. Vreau sa vad articolul in germana! Unii mai stim si aceasta limba.

    Raspunde
  2. Ași vrea sa îmi arătați și mie știrea în ziarul Deutsch Welt. ….mai sunt și alții care știu germană, eu unu încă nu am găsit știrea în Deutsche Welt. …..

    Raspunde
  3. Pe cine intereseaza evreii, si cu ce ocazie se baga ei in seama? minciuni si exagerari. Si delapidari. Cu asta se ocupa dumnealor

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.