Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Salată de ţelină cu morcovi şi varză

Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Salată de ţelină cu morcovi şi varză

După preparatele specifice sărbătorilor, vă oferim în prima rubrică din acest an o reţetă simplă, uşoară şi foarte sănătoasă:

Salată de ţelină cu morcov şi varză (4 persoane)

Ingredinente: o ţelină mare, 4 morcovi medii, jumătate varză medie, mărar, lamâie, sare şi piper.

Mod de preparare: Ţelină şi morcovii se dau prin răzătoare iar varză se taie feliuţe. Se amestecă într-un bol cu sare şi piper după gust, peste care se storce o lămâie si se decorează cu mărar. După preferinţe, se poate sevi şi cu maioneză.

 Bucătar: Rebeca (casnică)

 Poftă Bună!

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.