Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Salată de ţelină cu morcovi şi varză

Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Salată de ţelină cu morcovi şi varză

După preparatele specifice sărbătorilor, vă oferim în prima rubrică din acest an o reţetă simplă, uşoară şi foarte sănătoasă:

Salată de ţelină cu morcov şi varză (4 persoane)

Ingredinente: o ţelină mare, 4 morcovi medii, jumătate varză medie, mărar, lamâie, sare şi piper.

Mod de preparare: Ţelină şi morcovii se dau prin răzătoare iar varză se taie feliuţe. Se amestecă într-un bol cu sare şi piper după gust, peste care se storce o lămâie si se decorează cu mărar. După preferinţe, se poate sevi şi cu maioneză.

 Bucătar: Rebeca (casnică)

 Poftă Bună!

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
  1. Am testat reteta dvs. Delicios! Felicitari!
    ma bucura faptul ca prezentati retete simple, pt. oameni simpli.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.