S-A DESCHIS! Arădenii au de astăzi UN NOU SUPERMARKET

S-A DESCHIS! Arădenii au de astăzi UN NOU SUPERMARKET

Grupul Carrefour a deschis astăzi primul magazin Express din Arad, ajungând astfel la un număr de 21 magazine Express Orange și 234 supermarketuri în toată țara.  Noul supermarket își așteaptă clienții cu o gamă de peste 3.000 de articole și propune produse proaspete pe parcursul întregii zile, soluții și idei pentru mese rapide dar și confort sporit prin intermediul celor peste 10 servicii disponibile la casele de marcat.

Express Arad Avram Iancu este un magazin tip supermarket de proximitate, ancorat în viața cartierului, ce își propune să devină „un vecin de încredere” pentru rezidenții acestuia. Cu o suprafață medie de aproximativ 170 mp, noul magazin oferă clienților o sortimentație bogată pe segmentele: brutărie, patiserie, măcelărie, mezeluri, fructe și legume, gastronomie, produse semi-preparate, produse aperitiv, produse congelate, lactate-brânzeturi, băcănie, băuturi, produse de îngrijire personală și îngrijirea casei, dar și produse bio, dietetice sau produse internaționale.

Date cheie despre Express Arad Avram Iancu:

  1. Adresa: Piața Avram Iancu, Nr. 18, Arad, județul Arad
  2. Plajă orară de deschidere:
  • Luni – Sâmbătă: 7 – 22
  • Duminică: 8 – 20.
  1. Suprafața magazinului: 170m²
  2. Locuri de muncă: 10
  3. Case de marcat: 2.

De asemenea, clienții pot beneficia de toate avantajele oferite de cardul de fidelitate Card Plus disponibil direct și gratuit în magazinul Express Arad Avram Iancu. Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumpărături iar odată cu el, se oferă 3 minicarduri detașabile, care oferă aceleași avantaje. Mai mult, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promoții pe care le pot găsi în catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, în secțiunea dedicată cataloagelor: www.carrefour.ro/cataloage.

Beneficiile Card Plus:

  • Reduceri substanțiale, zilnic, la sute de produse;
  • 10% reducere de ziua de naștere – pentru a beneficia de reducere clientul trebuie să-și înregistreze data de nastere la înscriere;
  • Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;
  • Bonuri de cumpărături ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumpărăturile viitoare;
  • În funcție de campania Market, reduceri de pana la 25% la toate produsele dintr-o anumită gamă, direct pe bonul de casă;
  • Înscriere rapidă în programul Card Plus, direct la locurile special amenajate în magazin;

În magazinul Express Arad Avram Iancu, clienții Carrefour vor putea beneficia de noi servicii disponibile la casele de marcat, precum loz în plic, reîncărcare cartele sau paypoint. Astfel, vor putea rezolva totul într-un singur loc și vor economisi timp.

  1. Cartierul Gradiste e sinistrat sau ce naiba se-ntampla ca aici nu vine nici un super market ? Parca am fi pe alta planeta. Ar fi perfect un Lidl sau Kaufland.

    Raspunde
    • Axinte a lu Barsan 23 martie, 2018, 3:30 pm

      Esti un hombre foarte intelept ,dar ce pelea mea sa faci cind mama Luci sta sucetate sia aici este programat un Kaufland pe tarlaua de la CSS Gloria. Trage de urechi niste poponari din CLM si poate vei avea sanse .

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.