Sala Olimpia din Timişoara va găzdui evenimentul de lansare a candidaţilor PNL la europarlamentare

Sala Olimpia din Timişoara va găzdui evenimentul de lansare a candidaţilor PNL la europarlamentare

La sala „Constantin Jude” (Olimpia) din Timişoara va avea loc, vineri, lansarea candidaturilor reprezentanţilor PNL pentru alegerile auroparlamentare. Anunţul a fost făcut de secretarul executiv al PNL Arad Georghe Demian, candidat la rândul său pe lista cu care PNL abordează alegerile europarlamentare din luna mai.

„La eveniment vor participa aproximativ 250 de liberali arădeni”, a precizat George Demian.

La eveniment vor participa mai mulţi lideri ai PNL, în frunte cu Crin Antonescu, preşedintele partidului.

  1. Stau si ma mir, cum dracu sa puna liberalii pe lista un mutant de asta, cand au atatia alti liberali de valoare si cu notorietate, de exemplu : Silviu Szentesi , Dan Antoci , Antoanela Naaji , Bujor Buda , Ovidiu Marian ,Titus Ghiorghiof….si mai sant, cu totii oameni apreciati si experimentati…. nu ca si limbricus terestris politicus asta.

    Raspunde
  2. (TATI , MAMI )ARE BANI ….SA DEA LA PARTID , TOATA LUMEA STIE CA E UN ….NU MAI ZIC NIMIC , PROBALIL O SA AJUNGA SA AIBA SALAR DE PARLEMENTAR , BRAVO LUI !

    Raspunde
  3. Vai si amar de tine PNL Arad, nu-i vinovat amarasteanu asta imberb , el saracu nu are nici macar simtul ridicolului, marii vinovati sant cei care l-au prostit sa faca asta iar pt. el asta va insemna sfarsitul in ale politici, cel putin a celei liberale.

    Raspunde
  4. In mod sigur nu esti pe un loc eligibil…te agiti si tu ca un pestisor in acvariu !!!

    Raspunde
  5. Prietenas…esti pe locul 23 in lista PNL (aflai pe surse)…absolut nici o sansa nu ai …faci o frectie la picioru de lemn !!!

    Raspunde
  6. Mai liberalilor,trebuia sa gasiti si voi un personaj placut si carismatic,ca oricum nici in vis omul vostru nu are vreo sansa,totusi voi ati ales sa o sustineti pe aceasta biata creatura, nu ma mir ca santeti cei mai slabi din tara.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.