Secretar de stat de la ALDE Arad, la Ministerul Apărării. Ce alte funcţii mai vânează liberal-democraţii arădeni

Secretar de stat de la ALDE Arad, la Ministerul Apărării. Ce alte funcţii mai vânează liberal-democraţii arădeni

ALDE Arad ar putea avea cel puţin un membru în aparatul guvernamental, afirmă surse apropiate partidului.

Potrivit informaţiilor noastre, preşedintele filialei judeţene a partidului, fostul deputat Mihăiţă Calimente, este vizat pentru o funcţie de secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale.

De remarcat, că reprezentanţii ALDE Arad mai ţintesc şi câteva funcţii de conducere în instituţiile deconcentrate subordonate ministerelor.

  1. nu pot sa spun decat succes si sa dea cetatea aradenilor

    Raspunde
  2. Tintesc pe dracu, la scorul de la alegeri trebuie dați afarā.

    Raspunde
  3. În fine,o reparație morală a Trădării din Decembrie.felicitari înaltului demnitar,dar fiind prestanta si puterea Sa de muncă vb mi se pare mult prea puțin

    Raspunde
  4. Dupa ce am ajuns de rasul Romaniei cu acest Cacalimente cu descoperirea unitatii de masura a nesimtirii , respectiv CALIMENTA , ar fi de porc rau sa i se dea o asemenea pozitie !

    Raspunde
  5. Abia astept sa vad ce deconcentrate primesc ca aici PSD-ul este in frunte si nu va lasa nimic: ITM=PSD, ISC=PSD, ANAF=PSD, si cred ca la maturatorii de zapada mai este post pentru Calimente.

    Raspunde
  6. Normal ca tintesc ca de aceea a stat sa PICE ceva firimituri,dar nu uita Calimente si Galis ca acele firimituri sunt ramase de la masa pusa de altii nu de voi,voi nu ati contribuit cu nimic bun ptr. a primi ceva.Rusine voua si multumiti de acum pana traiti celor care cu truda au aranjat aceasta masa,milogilor!

    Raspunde
  7. Cum sa i se dea o funcţie de secretar de stat ?Totusi in lumea aceasta stiu ca sunt multi oameni de bine,pe dl.Tariceanu chiar nu il consiliaza nimeni de bine?

    Raspunde
  8. Cei din poza parca sunt din filmele cu prosti,sper sa nu ruleze in realitate,ar fi trist si deprimant pentru aradeni.

    Raspunde
  9. La scorul obținut la parlamentare, după felul în care te-ai comportant până acum în politca românească ar fi rușinos din partea celui care ti-ar oferi un asemenea post sau oricare altul. Nu ți-e rușine măi bădăranule numai să te gândești la un asemenea post, dar să-l și ocupi! Chiar așa a ajuns țara asta, sau crezi că ne poți prosti pe toți măi ratat politic ce ești? Crezi că Tăriceanu mai bagă in seamă prostiile pe care le spuni după ce s-a ars odată cu tine? Mare tupeu trebuie să ai măi Calimache!

    Raspunde
  10. Papagali lui Titus piticu Ciupe ați apărut cu postări nenorociților care lăți trădat pe Tăriceanu şi ALDE bine a făcut Calimente că va dat afara din partid!!!

    Raspunde
  11. Vechea conducere a
    ALDE Arad sunt niște ratați gen Racoviță Piticu, Ciupe etc. Legături cu Falca afaceri cu primăria contracte cu autoritățile locale şi sa nu mai vorbim de acoliți lor cu dosare penale gen Stoicu Vinga Şimon dela Şimand?!!!

    Raspunde
  12. Bre Calimente ! fi atent la Purcaru , asta te face , exact cum te-a facut la parlamentare , a avut vreo 3 intalniri cu Gavrila Popescu , asta vrea sa fie prefect …. si te fac baietii ca la Nufarul , mare grija la mirosul suin !!!

    Raspunde
  13. Calimente-Vermorel si Galis-Seringarul , 2 trantori-trandavi prin excelenta ! dati-le ceva de lucru la ferma de calarit melci si impuscat baloane de sapun , ca-s priceputi unsurosii la astea !

    Raspunde
  14. ALDE, unica solutie 10 ianuarie, 2017, 8:05 pm

    dl.Calimente este un domn de mare onoare, un caracter caruia nu ai ce sa ii reprosezi.
    chiar daca functia este derizorie fata de nivelul sau sper ca istoria sa il recompenseze. acest domn ar putea di chiar nsi presedinte. chiar daca unii se rid de el pt ca are mustata, domnul Calimente este o forta.sa dea cel de sus sa vina si Purcaru prefect ca sa avem un aradean la butoane.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.