Semne de întrebare în privinţa firmelor care ar trebui să finalizeze lucrările la pasaje: „Fac parte din camarila PDL”

Semne de întrebare în privinţa firmelor care ar trebui să finalizeze lucrările la pasaje: „Fac parte din camarila PDL”

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, a declarat într-o conferinţă de presă că lucrările la pasajele de pe centura Aradului nu au reînceput, încă, din vina celor două firme care trebuie să execute.

„Banii au fost alocaţi dar cele două firme nu au început încă lucrările. De ce? Noi spunem că nu pot (n.r. – că nu au capacitatea, lucru afirmat şi de premierul Victor Ponta), dar s-ar putea să fie altceva, pentru că ele fac parte din camarila PDL. Şi s-ar putea să nu vrea să lucreze şi să nu facă pasajele iar în toamnă PDL să mai ciupescă câteva voturi pe această temă”, a declarat deputatul Dorel Căprar.

De remarcat, că de calendarul lucrărilor la cele două pasaje răspunde Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Când a fost la Arad, Victor Ponta a precizat că nerespectarea calendarului efectuării lucrărilor va duce la o reziliere a contractelor încheiate cu firmele care trebuie să le execute.

  1. nu ca-mi place sa recunosc dar in acest caz Caprar are dreptate. PDL pune frana la tot ce poate. jenant penibil mod de a face politica are partidul asta

    Raspunde
  2. Teas crede , dar esti MINCINOS DOVEDIT !!

    Raspunde
  3. firmele care au obtinut contractele si nu le-au respectat ar trebui obligate sa-si faca treaba pana la capat si amendate sa simta nerespectarea contractelor nu sa dea vina unul pe altul de aceea merge asa bine treaba in Romania

    Raspunde
  4. Oare mai sant oameni care mai cred in promisiunile lui Ponta? A catea oara promite bani pt. pasaje ? A CONSTRUIT ceva psd-ul in ultimi ani in tara ? In Arad in nici un caz .Il mai crede doar domnul care plimba caprele….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.