SITUAȚIE DRAMATICĂ pentru o familie din Arad! Le-a ARS casa NOU CONSTRUITĂ. Cum îi putem ajuta

SITUAȚIE DRAMATICĂ pentru o familie din Arad! Le-a ARS casa NOU CONSTRUITĂ. Cum îi putem ajuta

O familie din Arad a trecut prin momente cumplite după ce noua lor casă a fost cuprinsă de flăcări seara trecută. Covaci Ioan și Covaci Tatiana se bucură însă că au scăpat cu viață.

Cei doi împreună cu fiica lor se uitau la televizor când au simțit un miros puternic de fum. S-ar speriat și au chemat pompierii, care au ajuns foarte repede la fața locului, în Aradul Nou.

După aproximativ două ore de eforturi, echipajele de pompieri au reușit să stingă flăcările, însă o mare parte din casă a fost distrusă. Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit din cauza unei defecțiuni la șemineu, iar proprietarii puteau muri intoxicați cu fum, însă din fericire au scăpat cu bine.

Cei care doresc să îi ajute să își reconstruiască casa pentru a avea unde locui, pot face donații în contul fiicei lor Cristina: RO30BTRL00201201176676xx sau îi pot ajuta cu materiale de construcții.

Mai multe informații se pot obține la 0755349973 – Alex (nepotul lui Covaci Ioan și Tatiana).

 

  1. Este un mare necaz. Totusi se demonstreaza ca „meseriasii” care lucreaza dupa „ureche”, nu resoecta cele mai elementare norme/traditii de protectie impotriva focului. Ar trebui dat in judecata „meseriasul”.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.