Toate animalele MOR când ajung acolo, iar oamenii se ÎMBOLNĂVESC GRAV! Ce este și unde se află CIMITIRUL DIAVOLULUI

Toate animalele MOR când ajung acolo, iar oamenii se ÎMBOLNĂVESC GRAV! Ce este și unde se află CIMITIRUL DIAVOLULUI

Acest loc misterios a făcut numeroase victime. De la păsări și animale ale căror cadavre, în mod bizar, nu se descompun aici, până la dispariția a 75 de cercetători care au vrut să examineze zona.

Denumită „Cimitirul Diavolului”, această poiană se află într-o pădure de lângă satul Kova, din regiunea Krasnoyarsk, în Rusia. Ea are o formă ovală și o vegetație foarte săracă.

Până și animalele se feresc de poiana blestemată, iar cele care se aventurează în ea, mor brusc.

Mai multe grupuri de cercetători au vrut să investigheze zona, dar nu s-au putut apropia prea tare. Între anii 1980-1990, 75 de oameni au pierit în încercarea de a elucida misterul din poiană.

Cele mai recente expediții au fost făcute după anul 2000, iar persoanele care s-au apropiat la mai puțin de 2 km de „Cimitirul Diavolului” au relatat că li s-a făcut foarte greață, au amețit, au avut stări de anxietate și durere foarte puternică de dinți. De asemenea, echipamentul lor nu mai funcționa deloc, nici măcar busola.

Specialiștii sunt de părere că toate aceste fenomene stranii s-ar putea datora unui meteorit, Tunguska, ce a căzut exact în acel loc cu mult timp în urmă.

cimitirul diavolului

Sursa: discover-mysteries.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.