Traficant de cocaină, reţinut la Timişoara de poliţiştii arădeni

Traficant de cocaină, reţinut la Timişoara de poliţiştii arădeni

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Arad şi procurorii DIICOT au surprins în flagrant, în Timişoara, un bărbat, care ar fi încercat să vândă 15 grame de cocaină. Acesta a fost reţinut iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.}

„La data de 9 septembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au surprins în  flagrant, în municipiul Timişoara,  un bărbat, de 38 de ani, care avea asupra sa 15 grame de cocaină, droguri pe care ar fi încercat să le comercializeze”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi făcut parte dintr-o grupare specializată în traficul de droguri de mare risc şi ar fi oferit spre vânzare droguri pe raza muncipiilor Arad şi Timişoara. Acesta ar fi vândut stupefiantele la preţul de 100 de euro doza, fiecare doză conţinând aproximativ 0,8 grame.

Bărbatul a fost reţinut iar în cursul zilei de 10 septembrie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.