Şi-a găsit TELEFONUL logat pe contul de FACEBOOK al unei FEMEI pe care NU o cunoştea. Ce a urmat este INCREDIBIL

Şi-a găsit TELEFONUL logat pe contul de FACEBOOK al unei FEMEI pe care NU o cunoştea. Ce a urmat este INCREDIBIL

Reţeaua de socializare Facebook a ajuns să fie cea mai utilizată metodă prin care comunicăm cu prietenii şi le împărtăşim momente importante din viaţa noastră. Câteodată însă, se mai întâmplă şi lucruri incredibile prin intermediul Facebook-ului.

Acesta este cazul lui Schuler Benson, un bărbat din Arkansas, care a vrut să intre pe reţeaua de socializare de pe telefon, dar spre surprinderea lui, nu era înregistrat cu contul lui, ci cu cel al unei femei. Nu ştia cum de s-a putut întâmpla aşa ceva, deoarece nimeni nu i-a umblat în telefon.

Femeia respectivă era Celeste Zendler, care trăia în Colorado, la peste 1.600 km depărtare. Nu aveau nici un prieten comun şi nu s-au văzut niciodată. El a postat nişte mesaje de pe contul femeii în numele lui, iar apoi aceasta i-a trimis o cerere de prietenie.

Cei doi au început să vorbească şi au realizat că se înţeleg foarte bine. Au ţinut legătura online din 2009 până în 2013, când s-au văzut pentru prima dată faţă în faţă. Ei s-au îndrăgostit, iar Celeste s-a mutat la el, în Arkansas, în toamna lui 2013.

Couple-married-after-meeting-due-to-facebook-glitchjjj

Schuler şi Celeste s-au căsătorit în iunie 2015 şi sunt foarte fericiţi. Ei au declarat că şi-au găsit sufletul pereche datorită unei erori foarte rare de pe Facebook, şansele ca această eroare să se întâmple fiind de 1 la un milion.

Couple-married-after-meeting-due-to-facebook-glitch

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.