Unui pastor din Arad nu i se mai permite intrarea în SUA după ce a predicat împotriva lui Trump

Unui pastor din Arad nu i se mai permite intrarea în SUA după ce a predicat împotriva lui Trump

Surpriză neplăcută pentru arădeanul Emanuel Fedur, pastorul bisericii Elim din Phoenix, Arizona, care se află în imposibilitate de a se întoarce în Statele Unite ale Americii după o vizită în România.

Refuzul autorităților americane de a-l reprimi pe Emanuel Fedur este pus pe seama unei predici critice pe care acesta a avut-o la adresa politicii de imigrare a lui Donald Trump.

În predica sa, pastorul anticipa ce se va întâmpla în America, în cazul în care un anumit candidat la președinție va câştiga alegerile.

Potrivit unor surse din biserica Elim, Fedur venise în SUA cu viză de student, avea dosarul de emigrare permanentă depus, dar nu a obţinut, încă, „Green Card”-ul.

 1. Domnul pastor cred că nu trebuia să se amestece în politică, trebuia să predice cu totul altceva decât împotriva lui Trump. Nu mai bine își vedea el de propovăduirea Evangheliei decât de politică ?

  Raspunde
 2. AR TREBUI MITUITI VAMSI AMERICANI PENTRU A FI PRIMIT INAPOI

  Raspunde
  • Nu e fack News deloc….Sotia lui e vara cu mine si este adevarata stirea.

   Raspunde
   • Ii adevarata ca nu poate intra in usa da eu sunt de aici din America și toți știm ca nu are tramp nici o treaba cu toate lucrurile astea nu fiți absurzi și ipocriți ca nu o sa stea niciodată tramp sau cineva din administrația lui sa asculte predicile lui fedur … mebri biserici unde era pastor au sunat la immigration sa i se interzică sa mai între in usa …

    Raspunde
   • Pacat de Andrea , ca a lucrat pana , pana , inclusiv weekend , si a plecat cu mainile goale .

    Raspunde
 3. Nu e „fake news”. Biserica Elim din Phoenix a avut azi sedinta. Emanuel Fedur se afla in Romania. Ambasada SUA nu-i da viza. Se intentioneaza agajarea unui avocat.

  Emanuel Fedur a fost un pastor transant.

  https://www.youtube.com/watch?v=E-q2USU3aVE

  Poate sa se stabileasca undeva in Europa….

  Raspunde
  • Este un MUSULMAN

   Raspunde
  • Biserica Elim nu a avut azi sedinta. Dar sa facut un anunt cu privire la Fr. Fedur.

   Raspunde
  • Au avut ședința sa pună alt pastor … Fedur trebuia sa predice din biblie … și încă ceva nu administrația trump este de vina ca nu mai poate intra in usa … biserica elim nu îl mai dorește …

   Raspunde
   • Dupa cat am ascultat predicile pastorului Emanuel Fedur spune adevarul…,cum trebuie sa fie un crestin!Domnul are mila ,e copilul Domnului si sunt sigur ca El ii va veni in ajutor!Fiecare isi va primi rasplata ..
    mai ales cei care fac voia ce lui rau!Domnul sa aiba mila de voi toti…!

    Raspunde
   • Wow tot ce e posibl sa nu-l mai vrea biserica Elim! Chestia e ca trebuia sa predice din Biblie despre Domnul Isus si mintuire nu sa ia el apararea musulamnilor care sunt cei mai fanatici si periculosi oameni de pe pamint! PS.mindria merge in calea pierzarii!!!

    Raspunde
    • Biserica Elim il doreste,Domnul i-a dat slujba asta si nimeni in afara de Domnul nu o va lua.Degeaba tot incercati sa aruncati cu noroi pentru ca Dumnezeu va lucra si isi va arata slava Lui!

     Raspunde
     • A fost ingaduit ,dupa atatea insistente ,nu a fost planul Domnului.
      Inca putina rabdare si o sa vedem cu totii.
      Cat este de dorit de Elim , asta noi stim .
      Ce face iubirea de bani !

    • Spune in predica despre posibilitatea ca asemenea legi sa fie luate si impotriva penticostalilor sau baptisti etc…
     Dar as vrea sa – l intreb citi penticostali sau baptisti omoara pe cei ce nu cred ca ei ? Dl Fedur ar fi trebuit sa foloseasca si intelepciunea !
     Nu- i destul sa fii doar un orator bun !
     Nu avea dece sa plece atita timp cit nu avea rezolvata situatia in usa
     Asta e lege de zeci de ani, mult inaintea acestui presedinte
     El nu face nimic decit „respecta legea ”
     God bless him !

     Raspunde
   • Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă, ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători dupㆠpoftele lor.

    Raspunde
  • La cit de apocaliptic si o tine numai cu perspective militare pro si contra SUA sau Israel , Gog Lazăr ar trebui sa fie deportat în ….Cluj.

   Raspunde
 4. Este un MUSULMAN Asculta -i mesajul si vezi ce scoala face

  Raspunde
 5. O idee ar fi ca aradenii sa boicoteze ambasada SUA. Sa se faca un protest de amploare impotriva americanilor. Inteleg din articol ca Trump are insomnii, n-a mai inchis un ochi de cand l-a criticat Fedur… Haideti sa-i aratam si noi, romanii, ca avem sange in instalatie. Yankeilor, lasati-l pe bietul om si pe sotia sa se intoarca acasa!!!

  Raspunde
 6. E 2 aprilie. 1 aprilie a fost ieri parca..

  Raspunde
 7. Este o chestiune serioasa cu emigrarile in SUA. Tenorul Herlo de la Elim detine mai multe informatii despre cazul prezentat aici.

  Raspunde
 8. Domnilor, nu din cauză că a vorbit împotriva politicilor sau a lui Trump sau a altor politicieni din SUA.
  Sunt și alte 2 ipoteze mult mai plauzibile:
  1. Probleme cu viza, vis a vis de intrare și ieșire din SUA
  2. Și-a adunat și antipatii, motiv pentru care nu se va face mare lucru pentru ca situația să se remedieze, din partea bisericii. Nu dați vina pe Trump în acest caz, chiar nu are nici o implicație.

  Raspunde
 9. Atat in cazul lui Emanuel Fedur cat si in cazul lui Adrian Olariu s-a mers pe adevar. Cand autoritatile americane de imigrari l-au intrebat pe Andy Olariu despre mobila si lucrurile personale pe care le avea in truck, cand s-a mutat in Arizona, el le-a spus ADEVARUL gol-golut, ca sunt lucrurile lui si se muta in Arizona, nu i-a mintit sa le spuna ca „sunt obiecte pentru donatie”, cum ar fi spus unul fara frica de Dumnezeu. De asemenea, biserica Ekklesia am inteles ca a fost foarte transparenta cu Immigration Services si le-a spus exact ce salar ii da pastorului Andy Olariu si ca ii plateste chiria la casa si alte cheltuieli. Nu au umblat cu ascunzisuri. Atata timp cat se lucreaza cu cartile pe fata, Immigration-ul nu are ce sa obiecteze. Sunt convins ca fratele Fedur va reusi pana la urma sa demonstreze eroarea ambasadei americane din Bucharest si va reveni in sanul bisericii. Altfel, biserica Elim va trebui sa intre in saptamani, luni, poate chiar si ani de mijlocire pentru ca pastorul Emy Fedur sa revina in slujba.

  Raspunde
  • -ce spui tu nu e adevarul …..temete si rusineazate….

   Raspunde
   • Asa am auzit si eu, Dani , ca Olariu s-a laudat de la anvon, in plina biserica, ca i-a mintit pe immigration workers de la border. Cei de la biserica lor stiu. Daca este asa vai de el si de cei care zic ca se roaga pentru venirea lui, folosind minciuna. Oare cei de la Kichener stiu ce fel de dosar si-a facut el si ca INS nu stie ca el era platit de biserica si alte chestii? Daca nu poate sa vina aici legal sa nu vina. Nu avem nevoie de inca un mincinos, sustinut de alti mincinosi care striga tare, galagiosi dar nelegiuti.

    Raspunde
  • Eroare Americana cand Fedur lucre la negru ILEGAL

   Raspunde
 10. Eete adevarat ca nu din cauza lui Trump , Fedur nu mai poate intra in USA , ci din cauza ciomagelilor lui de la amvonul bisericii , si ca a golit biserica de oameni si caseria de bani.
  Pe cei ce au ramas ia legat cu fringhii.
  God Bless Trump!
  God Bless America!

  Raspunde
  • Are you sure the Church wasnt already split when he came? You seem very concerned about the money however your probably one who complains but doesnt do his part and give. And quit crying about closing off the benches.

   Raspunde
 11. Nu are Actele in rinduiala trbuie sa aiva Grin Card si poate circula fara nici o problema Nu-l poate opri pentru predica astea Sunt lucr minore

  Raspunde
 12. Aici este un scop A Lui DUMNEZEU,.. Degeaba nu a fost el retinut. Si Totusi ,, ce nevoie are tara asta de musulmani ?? Sunt criminalii!! Avem destui distrugàtori aici .. Si pînà la urmà America este A Americanilor, nau obligatii speciale !! Iar Fedur trebuia Sàl predice Pe DOMNUL ISUS, nu politica Tàrii. Dar mîndria este înaintea càderii

  Raspunde
 13. Pastorul se victimizeaza.Legea este aceeasi pentru toti si a fost aplicata la fel pe vremea tuturor presedintilor.Mergi in America pe o viza de turist sau student pe un termen de 6 luni ,sa zicem,si inainte de a expira faci o cerere de prelungire.Intre timp i-a un avocat care-i face actele de emigrare.Si asa o tot prelungeste cu procese si recursuri.Daca faci greseala sa parasesti teritoriul american,inapoi nu mai vii si trebuie sa astepti verdictul in Romania.Aviz amatorilor– si daca ai castigat dreptul de a fi emigrant trebuie sa stai linistit un an pe teritoriul american pana obtii ,,Green-cardul,,ceea ce inseamna rezidenta permanenta.

  Raspunde
 14. Newsar, ce titlu e asta???😂 hahaha. Doamne, doamne… ce se intampla nu are nici o legatura cu Trump. Din cate am auzit, el nu avea acte si incerca sa isi prelungeasca viza de student, fiind platit de biserica Elim, fara drept de lucru. (GREENCARD). Si de aici apare problema.

  Raspunde
 15. Probabil că adevărul este undeva la mijloc. Dacă pastorul n-a avut altceva mai bun de făcut decât să-și exprime public opțiunea politică, ar trebui să fie învățătură de minte pentru toți aceia ca și el, și să se concentreze sută la sută pe mesajul evanghelic. Chiar dacă pare a fi un abuz, încercarea de a fi transformat într-un caz de amploare precum ”Botnariu” cred că e prea mult. Autoritățile amercicane nu funcționează balcanic. Ai viză, intri. NU ai, mai stai o tură. Cam asta e.

  Raspunde
 16. Totuși, mesajele lui Fedur conțin în cea mai mare parte îndemnuri la o schimbare de atitidine a omului față de Dumnezeu și Fiul Său, a cărei Înviere, comunitatea creștină o va serba peste doar câteva zile. Și, în fapt acesta ar putea fi mesajul articolului. Că Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință și PORUNCEȘTE ACUM, tuturor oamenilor de pretutindeni să se POCĂIASCĂ( atenție, nu să-și schimbe religia ci mai degrabă atitudinea)pentru că a rânduit o zi, în care să judece lumea după dreptate, prin Omul, pe care L-a rânduit pentru aceasta și despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită prin faptul că L-a înviat din morți. Și apoi să așteptăm TĂMĂDUIREA țării noastre, Pentru că pocăința despre care Pavel vorbește celor din Atena înseamnă în primul rând IERTARE. Or, asta cere Dumnezeu de la noi, românii, o stare de normalitate din care lipsește ura, invidia și locul lor este luat de Dragoste. De aceea din Dumnezeu, nu de care se vorbește prin presă și arătată prin poze. Este unica salvare a acestui neam, Citiți din Biblie (Acea Carte mare pe care mereu o ștergeți de praf și o mutați pe rafturi) 2 Cronici cap.7 versetul 14.

  Raspunde
  • Virgil
   A fost odata cand predica bine, dar din pacate nu , dupa ce a gustat DOLARII

   Raspunde
   • Si acum predica bine fratele Emi,se vede ca Dumnezeu este cu el!Este un om simplu si nu alearga dupa averi!Noi ne bucuram sa il avem ca si pastor!Datoria noastra este sa ne rugam pentru el nu sa aruncam cu pietre!

    Raspunde
    • Are toate sansele sa predice in Bujac
     Tine-l acolo .
     A golit biserica din toate punctele , si nu stia cum sa faca multi bani .
     De aceea lucra in constructii si nevasta-sa full time .

     Raspunde
     • Noi il vrem la Elim,nu stiu ce vorbesti frate…El nu a golit biserica ,biserica au golit-o altii care inca sunt acolo sa faca rau doar pentru a fi in frunte!Lasa omul sa lucreze,fiecare are dreptul sa faca ce vrea.Sunt fer convins ca si tie iti place sa ai de toate.Atata falsitate si ura!Nu va ganditi ca odata toti murim si unde ne ducem…in loc sa ne pocaim…din pacate nu mai exista nici frica de Dumnezeu nici frica de oameni!

     • Rusine de oameni*

  • MR. Virgil , dupa cum se vede ai avea un pic de chef de o predica cu iz de ceapa…ok ca sa pricepi aici e vorba de un SUBIECT si alti il comenteaza , asa deci incearca sa vezi cum stai cu IQ…

   Raspunde
 17. Aberatii!!!
  Obtinerea green-cardului e o procedura complicata si aproape imposibila pt cei ce vor sa emigreze. Nu a obtinut green cardul pt ca nu se da green card usor si nu pt ca ar fi predicat nu stiu ce. Pe langa asta ambasada niciodata nu motiveaza refuzul vizei. Fratele poate ca minte din pacate.

  Raspunde
 18. George Sarcadi Sacramento CA. 3 aprilie, 2017, 7:28 pm

  Dumneeu sa lucrei si la aceasta cauza. Cu siguranta nu are nimic cu predica toata problema e a GREENCARDULUI, Ori unde mergi in lume trebuie sa fii sigur ca ai actele in regula. Avi celor ce neglijeaza actele personale. EMIL eu cred ca DUMNEZEU iti va da izbavire. Doamne asculta si raspunde cerintelor.Te sustinem in rugaciune.

  Raspunde
 19. Update: cazul Fedur, Phoenix, Arizona:

  https://dininimapentrutine.wordpress.com/2017/04/03/update-cazul-pastorului-emanuel-fedur/

  Nu trebuie eludat faptul ca Emy Fedur a reusit sa cauzeze un grup de opozitie la Elim, ceea ce este „democratic” pana la urma. Nici dictatura in numele „teocratiei” nu e bine. Ar fi ideal sa fie teocratie prin biserici dar din pacate de cele mai multe ori sunt orgolii si dictatura cu eticheta divina.

  Raspunde
 20. Din America se poate iesi oricand, ca ei de-abia asteapta sa plece cat mai multi (!), problema fiind INTRAREA sau REINTRAREA.

  Ca sa poti reintra in America sint 3 posibilitati:
  1.Esti cetatean American si ai pasaport American.
  2.Ai green card si pasaport din tara de origine si sa reintri in maximum 364 zile alfel pierzi si green card-ul si nici nu mai reintri.
  3.Daca nu ai green card dar ai actele depuse pentru imigrare pe baza unei cereri ei daca vor iti pot aproba o hartie cu poza ta pentru care platesti $ 100 si ceva de dolari sau mai mult, pe care sa o prezinti la reintrare in America. Calatoresti tot cu pasaport din tara de origine. Daca depasesti termenul aprobat de imigrari nu mai reintri si ti respinge si cererea de imigrare.
  El in care categorie e si daca nu cumva a depasit termenul reintoarcerii sau o fi pierdut hartia cu aprobarea reintoarcerii?

  Daca se incadreaza in Legea Imigrarii cred ca se rezolva daca nu, nu stiu daca va mai reintra pentru ca e foarte strict nu numai de acuma ci asa a fost si inainte de Trump.
  Altii intra si au intrat ilegal cu milioanele prin Mexic si lucreaza ilegal inclusiv la companii pe riscul lor si al companiei care ii platesc mai putin decat pe in American. Asta e viata. DOMNUL sa se indure de ei!

  Ioan Burca Schimbarea statutului cred ca se putea face daca el era in America, dar aici e vorba de a iesi afara din America si a reintra. Legea Imigrarii e veche, nu de acuma din timpul lui Trump, tot asa a fost si acum 30 de ani!
  Schimbarea statutului cred ca se putea face daca el era in America, dar aici e vorba de a iesi afara din America si a reintra. Legea Imigrarii e veche, nu de acuma din timpul lui Trump, tot asa a fost si acum 30 de ani!

  Ambasadele Americane, congresmenii, senatorii, si judecatorii, (cred eu) NU au autoritate peste Serviciul de Imigrari. Pot interveni, da telefoane, petitii, etc., dar Imigrarile hotarasc, functie de Legea Imigrarii. Nu merge cu …cunostinte, sau cu altceva, pentru ca cine calca legea imigrarii isi risca serviciul si probabil si…libertatea!

  Singurul care are autoritate sa intervina e Presedintele, ca si in cazul gratierilor.

  Trebuie vazut care e situatia exacta si ce zice legea. Pentru asta trebuie vorbit cu un avocat de Imigrari care cunoaste Legea Imigrarii. Daca nu are avocat, spuneti-i ca e un roman in zona Atlanta pe nume Potra, pe care nu-l cunosc personal, dar sper ca prin intermediari i-as putea face legatura cu el. DOAMNE, ajuta!

  P.S.: Nu stiu care-i chemarea lui, daca DOMNUL il vrea in America, Romania, la musulmani, etc., problema asta fiind intre el si DUMNEZEU, si sper ca si-a clarificat-o inainte de a merge in America.

  Am postat aceste informatii si aici, pentru cei care sunt sau ar putea ajunge in situatii asemanatoare, sa stie sa nu faca pasi gresti, ca se platesc scump cateodata!

  Nu cred ca situatia lui cu reintrarea are de-a face cum ca ar fi predicat impotriva lui Trump, ci probabil a facut o greseala, plecand fara sa stie legea, sau a pierdut hartia cu aprobarea de la Imigrari pentru reintoarcerea in America.

  Ambasada Americana nu-i poate da viza pentru ca el are alt statut acolo in SUA, are actele depuse la Imigrari.

  Raspunde
 21. Un individ care declara ca este turist pe un timp limitat si el nu respecta declaratia data ,oare asta nu este minciuna ?daca DA atunci voi ati ales un mincinos ca PASTOR .Nu ma mira acest lucru ,ca il cunosc pe tatal lui (aschia nu sare departe).In unele cazuri minciuna nu ajunge prea departe.

  Raspunde
  • Ai dreptate
   Din pacate am platito pe pielea noastra
   Minciuna este la ordinea zilei
   Buna mostenire !!!

   Raspunde
  • Frate Mia,nu vorbi in necunostinta de cauza.In primul rand fratele Emi a fost aici cu viza de student,nu a mintit nimic.Problema cu ambasada este din alte motive.Repede sariti sa judecati in loc sa va vedeti de treaba,mai bine v-ati ruga daca va tineti de om pocait!Omul scoate ce are din inima…faceti acuzatii la tatal fratelui Emi pentru care in America ati putea fi dus la tribunal!Mai bine sa va vedeti de biserica si de familia dumneavoastra pentru ca dupa cum judecati veti fi judecat !

   Raspunde
   • Bujac aveti mare dreptate. Imi place cum predica Pastorul Fedur, pentru caci spune adevarul asa cum este, dupa Biblie, si nu se uita la fata omului. Si de acea el are de suferit. De fapt, si domnul Isus a suferit. Si spiritul lui Iuda, de tradare, mai exista si astazi. In loc ca oameni sa se pocaiasca, a fost mai usor sa il tradeze pe pastorul Fedur. Din pacate, acest lucru nu este nou in biserica Elim, care a tradat mai multi pastori. De exemplu pe urmatori pastori: Dorel Micula; Teodor Oprea care au fost pastorii fondatori ai biserici Elim. Pastorii Dorin Druhora; Petrica Lascau; Steve Boros, si acuma Emanuel Fedur. Imi pare foarte rau ca nu au vazut potentialul Pastorului Fedur, si in loc sa se pocaiasca, a fost mai usor sa il tradeze. Bunul Dumnezeu sa aiba mila, si sa nu ia in seama pacatul acesta. Sa ne rugam pentru Pastorul Fedur ca Dumnezeu sa-l intareasca, si sa-l treaca biruitor prin incercarea aceasta.

    Raspunde
   • Viza de student .
    Cum sta cu lucru la negru ?

    Raspunde
   • Bujac – , iaras ti-ai tras o masca pe fata …….

    Raspunde
 22. Probabil trebuie sa se mai pocaeasca!

  Raspunde
 23. De ce complicati problema. Fratele pastor să duș la ambasada și a zis că are nevoie de renoirirea vize că să expirat. Ambasada la întrebat dacă e încă student. Fratele a răspuns da. Și ambasada este obligat să verifice. Că el este în proces de a primi acte că rezident permanent nu complica procesul, sunt cauze separate. Problema ei că oamenii vrea senzaționalismul si a gasit aici un motiv. Mai vine ar fii sa va ocupați de problemele voastre , că aveți destule și nu mai va băgați cînd nu aveți cum să ajutat situația

  Raspunde
  • Marius, nu complica nimeni problema. E adevarat ce spui tu dar se pare ca „fratele” a mai facut si altceva pe langa studentie iar Immigration nu era in deplina cunonstinta de cauza. Va place sa faceti anunturi trunchiate la biserica, crezand ca pacaliti lumea. Daca nu vine nici peste o luna oare ce veti mai spune? Ca se tot verifica, verifica si iar verifica? Sau veti spune „abia acum recunoastem ca au avut dreptate cei care comentau…?” Adevarul este mult mai important decat propria imagine. Multe biserici, in loc sa mearga pe transparenta si adevar, si-au creat o imagine de hartie creponata.

   Raspunde
   • Cine crezi tu ca e curios de comentatori? L-a intrebat cineva pe Badea Vasalie care e treaba? M-ai intrebat tu ceva cand ai deschis ochii dimineata? Nu! Dar eu pot sa comentez ca i-ai deschis degeaba.. te afecteaza? nu prea cred. Dar totusi iti recomand data viitoare sa ii deschizi cu folos

    Raspunde
 24. aproape toti comentatori scrieti sub acoperire ,nu aveti curaj sa scrieti numele adevarat .voi traiti in USA tara libera DAR NU AVETI CURAJ .A intrat frica in voi americanilor. mult curaj va doresc .

  Raspunde
 25. A fost salariat frate Fedur ? Dacă ă fost și nu avut dreptul cine e de vina ? Biserica Elim si conducerea. E foarte posibil ca Emi ă spus adevarul ( lucru care nu desvinovateste) , și atunci nu pot spune ca ă mintit. Dacă conducerea la încurcat spunînd că totul e în regulă? Mie mi se pare ca si au aceeași responsabilitate că Emi, fiindca ei la angajat pe fratele și ei trebuia să depune acte că îl plătesc salar.

  Raspunde
 26. nu domnule, eu am curaj, Banatean V este numele meu,iar amicii imi spun Vio. Scriu in numele cadrelor didactie din toata tara care s-au revoltat asupra gestului INCALIFICABIL ca unei profesoare sa ii fie aplicate pe usa locuintei MATERII FECALE.si nimeni sa nu fie tras la raspundere. cum este posibil asa ceva, siuntem in evul intunecat al mintii?vom organiza un miting de protest

  Raspunde
 27. pocaiti imbecili, de ce nu predicati contra demonilor ce posedeaza mintiile celor ce manjesc cu kkt usile blocurilor???

  Raspunde
 28. Ciudat toti pastori simt chemare numai spre locuri bogate,biserici gats formate,pe nici unul nu trimite Dumnezeu in oltenia de exemplu.,acolo nu sunt dolari.Sunteti naivi cei care credeti ca daca va rugati pentru el,Dumnezeu chiar o sa va asculte.

  Raspunde
 29. Eu nu știu nimic despre acest caz dar tare aș vrea să mă bag si eu si sa comentez ceva. Oare ce sa zic? Mi-ar place ceva așa, mai critic

  Raspunde
 30. Lidia .P
  6 Aprilie2017
  NU POT SA VA ZIC NICi FRAȚI NICI OAMENI BUNI,:VA ZIC OAMENI TREZIȚI-VĂ BIBLIA NU NE INVATA SA FACEM RAU APROAPLUI NOSTRU ,AR TREBUI SA VARUGATI PENTRU CEL CARE ii IN ÎNCERCARE NU SA DAȚI CU PiATRA PINA IL OMORATi.MA DOARE CA SA DEPĂȘIT BUNUL SiMTi SI TOTE LIMITELE OMENSTi.CiNE VA VEDA FATA LUI D-ZEU DACĂ FACEȚI ATITEA BIRFE RUSINE

  Raspunde
  • Soro scumpa Lidia P. eu cred ca naiviteatea ta o sa te mintuiasca, mai repede decit credinta ta, sau viziunea ta optica si mintala sunt undeva la nivel ” BEBELUS „dependent de laptic.

   Raspunde
 31. Da, individul prea „indraznet” ar trebui sa stea in Romania sau sa „misioneze” intre musulmani, ca sa fie”minoritar” ! El vine sa dea „sfaturi pretioase” americanilir si presedintelui Trump Rusine ! Foarte confuz individul, „avind doar o forma de evlavie, dar tagaduindu-i puterea”.Sa vii in America „cu capsa pusa”, si in loc sa taci si sa fii multumitor, incepi sa „dai sfaturi”, cind tu nu stii inca „cit e ceasu” here, asta inseamna TUPEU, si n-are nimic a face cu spiritualitatea ! Sad !

  Raspunde
 32. Piedica fratelui Fedur dse a se intoarce SUA NU este cauzata de predica lui.Voi credeti ca pe Trump il intereseaza cine ce predica de le amvon? Piedica lui ste cauzata de Unul sau mai multi MAFIOTI de le Biserica ELIM .Spuneti-mi de le infiintarea Bisericii Elim cati pastori a avut Biserica ? Si care din ei le-a fost bun? Cand crezi ca au plecat unii Trable makers se ridica ALTII. Tot astept sa vad cand va venia MANIA lui D-ZEU peste ei..

  Raspunde
 33. Saptamana aceasta Emanuel Fedur a predicat la cea mai mare biserica din Romania. Iata ce a declarat vizavi de situatia in care se afla:

  https://crestintotal.ro/2017/04/07/emanuel-fedur-predica-la-elim-timisoara-6-aprilie-2017/

  Raspunde
 34. are vreo legatura cu animalele ce au pus materii fecale pe usa unui cadru didactic ce sta in Micalaca:atunci la puscarie cu el!

  Raspunde
 35. Sunt 27 de tipuri de vize de intrare temporare, dar din momentul în care cineva aplică pentru o viză permanentă, de reședință în USA, nu mai poate primi nicio viză temporară, inclusiv de studii, etc

  Raspunde
 36. Totusi trebuie sa apreciem ca baiatul e sincer. Uite ce-a declarat in video de mai jos vizavi de stirile aparute in presa vizavi de situatia sa:

  http://www.infocrestin.com/emanuel-fedur-domnul-trump-nici-nu-ma-cunoaste-nu-a-auzit-de-mine/

  Merita ascultat…

  Raspunde
 37. Pt Miazabalt. Adică Mia Ciulca. Ești o rușine pt bujac și tu și tot clanul tău. Ai tăi cum trăiesc în europa și SUA? ?? Cerșesc să o ducă bine. Ești un gunoi aruncat de multa vreme. ….

  Raspunde
 38. Pt Miazabalt. Adică Mia Ciulca. Ești o rușine pt bujac și tu și tot clanul tău. Ai tăi cum trăiesc în europa și SUA? ?? Cerșesc să o ducă bine. Ești un gunoi aruncat de multa vreme. ….

  Raspunde
 39. După cum se vede biserica Elim așa si nu a învățat lecția, sa nu se atingă de pastori. Este știut ca pastorul bisericii nu-i pus de oameni și nu ar trebui noi sa ne băgăm nasul unde nu se cuvine. Pe Dorin Druhora l-ați bătut și ce ați cistigat? Dacă Dumnezeu la pus pastor peste biserica Elim, știe El de ce la pus. Cred ca asta merita biserica Elim. Lăsați pastorii in pace și invatativa și copiii voștri sa nu se atingă de unsul Domnului.

  Raspunde
 40. Dupa cum se vede biserica Elim , speram ca a invatat lectia ,sa nu mai aduca CIOBANI platiti carora nu le pasa de oi numai de bani .Toti acei pastori care au fost adusi cu pile ,relatii si trageri de sfori au esuat . Nu au fost adusi de Domnul ci de oameni . Oamenii i-au adus si oamenii i-au dat afara ca s-au prea ingrasat .Lasati pe Domnul sa lucreze si nu mai interveniti ca EL poate singur .

  Raspunde
 41. Impostorul Andy Olariu s-a mutat in Arizona pacalind fraierimea de acolo si mintind serviciile de emigrare impreuna cu preacurvarul Paul O. , care s-a dus prin Romania sa-si caute o amanta, care ii fusese „eleva” de pian. El nu avea ce sa caute in zona femeii (el e din Bistrita) dar dupa ce ea a plecat din Arizona in Romania, el s-a dus dupa ea, cum merge cainele dupa laturi. Acum, impostorul respectiv este cel care trage sforile incercand sa-l duca inapoi pe analfabetul Andy Olariu in Arizona. Paul O. a fost pus timp de doi ani de-oparte la biserica Elim pentru trairea in curvie iar acum dupa ce s-a aliat cu imbecilul de Olariu a devenit dintr-odata sfantoc bun de pus in cuier. A uitat care au fost acuzatiile pe care I le aducea dirijorul de la Elim cand ii spunea ca prinde de tate muierile din grupul de worship….

  Raspunde
 42. Adrian (Andy) Olariu s-a Laudat ca un prostanac in biserica Ekklesia cum I-a mintit pe cei de la emigrari cand l-au intrebat ce face cu mobila si lucrurile pe care le avea in truck (erau mobila si lucrurile lui personale pt ca se muta in Arizona). El a spus in biserica, ca le-a zis celor de la emigrari (la granite) ca lucrurile alea sunt pentru donatie. Prostimea de acolo a pus botul si s-a rugat pentru mincinosul de Olariu sa-l aduca Domnul inapoi in Arizona. La ora actuala Oariu are interdictie sa intre in America si conduce Ekklesia in mod ilegal din Canada. Normal ca pt oameni ca Paul O. nu conteaza integritatea, conteaza doar ca el (fost preacurvar) sa fie in fata la microfon si sa conduca biserica. Se vede clar ce om e Olariu dupa felu de oameni pe care si i-a ales langa el. Unii sunt ca o turma de vite, se duc dupa cate un analfabet care stie sa-i palavrajeasca. Olariu e un astfel de papagal mincinos. Fiica lui aia mai tanara era poreclita urat de tot in comunitatea din Arizona tocmai pt ca apucase pe numele pianistului lui Olariu. Asemenea specimene nu ar avea ce cauta in fruntea unor biserici care sunt cu adevarat biserici si nu adunaturi de nelegiuti.

  Raspunde
 43. Adrian Olariu se plangea ca aia de la biserica din Kitchener nu-l pun la cuvant si facea spume la gura ca-l tin pe banca si nu-l folosesc decat foarte rar. Normal ca aia stiu de ce… Aia stiu foarte bine de ce nu l-au ordinat nici macar diacon. E un mincinos, un impostor care merita denuntat. Pianistul lui conduce acum biserica iar ceilalti (cu multe bube in cap) se inchina toti in fata lui, ca niste fraieri. E trist ca astfel de epave se pun in fruntea bisericilor. Olariule, tu ai invatat pana acum din Biblie ca minciuna este pacat? Ti-au spus aia din Kitchener sau nu? Sau atata timp cat iti reprezinta interesele te asociezi si cu diavolul? Chiar nu ti-a spus nimeni ca prietenul tau le prindea de tate pe femeile tinere cu care canta la Elim? Toata comunitatea stie asta doar tu faci pe prostul, sa-ti mearga bine. Si uite ca-ti merge tot prost.

  Raspunde
 44. Daca gunoiul acesta stradal de Andy Olariu ajunge inapoi in America, personal merg la Immigration si le arat video in care spune cum I-a mintit pe cei de la emigrari si cer sa ii anuleze rezidenta permanenta. Daca fiul dracului incearca sa mai aplice sa fie pastor printr-o tara din asta „calda”, de asemenea o ii informez pe cei de acolo ce fel de pramatie e acest om. Desigur pt infractorii lui el este un fel de mesia, mai ales pt cei cu minte putina, care cred ca daca Andy Olariu minte, Dumnezeu nu considera ca-I pacat. Astia ii pupa talpile la analfabetul de Olariu, asa cum pupa altii mortii..

  Raspunde
 45. Pai Andy Olariu a crezut ca impusca doi iepuri deodata: devine pastor si devine si cetatean american (scapa de crivatul din Canada). Nu e prost baiatu’
  Ca la gasit pe P.O., era si de asteptat. Ala, de cand a plecat cumnatu-so de acolo, a devenit actor principal. Asa ca, are toate motivele sa il sustina pe Olariu. Pe Olariu nu-l intere trecutu lui P,.O. atata timp cat ala se arunca cu capu in betoniera pentru el. Acum, nici ala nu se arunca pentru Andy Olariu, de dragu Olariului, ci sa-si apere propriile interese. Daca P.O. nu ar fi actor principal acolo ala nu ar merge la biserica aia. Doar smecheria e de el. Smecherie care tine la prostime. Doar prostimea e impresionata cu numaru mare de oameni pe care el ii cunoste pe la alte biserici si ca el e prieten cu analfabetul de Olariu. Ahh, era sa uit. Cand Andy Olariu s-a mutat in Arizona, Paul O. statea toata ziua pe capul familiei Olariu, de dimineata pana seara, nu le dadea timp nici sa respire… Omu s-a bagat agresiv pe incultul de Olariu, ca sa si-l faca prieten, sa se consulte cu el sa conduca biserica. Cata marlanie! Andy Olariu s-a linguist pe langa alti pastori crezand ca asa poate minti serviciile de emigrari si vine Avram sa-l scape. Cata lipsa onestitate si intelepciune!

  Raspunde
 46. Cornel Barsan, pastor la First Romanian Pentecostal Church in Kichener ne spune cum sa luptam cu pacatul..

  https://www.youtube.com/watch?v=RYGgUwBcdKo

  Oare o fi auzit predica asta si enoriasu’ Adrian Olariu, care umbla in labe dupa functii bisericesti prin America, calcand adevarul in picioare?

  Raspunde
 47. Comitetul bisericii din Kitchener, unde e Adrian Olariu membru, e format
  din urmatoarele persoane: Cornel Birsan, Vasile Hozan, Daniel Mesesan, Ioan Babalai,
  Beniamim Cioban, Florin Balulescu, Mircea Iancu, Gelu Tatar, Iovan Oprea, Valer
  Uta si Gabi Gorcea. Oare niciunul din toti acestia nu s-au gandit sa stea de vorba
  si cu cei care au plecat de la biserica din cauza nelegiurilor lui Andy Olariu?
  Se pare ca aia au stat de vorba numai cu fanii lui Olariu, cu cei care au ramas,
  din care cei mai multi il stiu pe Andy Olariu doar din vorbe, nu au avut de-a face
  cu el, sa vada ca nu traieste nimic din ce predica, ca copiii lui erau cei mai rai
  de la scoala duminicala, ca era vulgar la anvon („iti bagi piciorul in masina de ii
  rupi blana”, e doar un exemplu de tampenie olareasca). Daca se pricepe la ceva Andy Olariu se pricepe foarte bine sa joace rolul de victima. Stie sa joace foarte bine. Asa a facut si dupa ce nu s-a mai inteles cu comitetul, din cauza lui, ca era badaran, fara scrupule, lipsit de orice fel de common sense…

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.