UTA joacă sâmbătă cu Farul, la Arad. Ce spune Ionuţ Popa despre partidă

UTA joacă sâmbătă cu Farul, la Arad. Ce spune Ionuţ Popa despre partidă

Runda cu numărul doi a ligii secunde 2018-2019 marchează întoarcerea echipei noastre pe stadionul  „Motorul”. Învinsă în etapa inaugurală de Daco-Getica București, UTA speră că revederea cu suporterii pe terenul propriu va aduce și prima victorie.

„Pentru toți – spectatori și jucători – jocul e important. E un moment interesant, să joci după mult timp acasă și pe un teren nou. Aștept ca jucătorii să înțeleagă acest aspect, le-am cerut și le cer să fie mai atenți la problemele enumerate – să nu mai greșească individual, să aibă altă determinare, altă motivare și să respecte sarcinile. Dacă toate acestea vor fi îndeplinite, atunci mă declar mulțumit pentru etapa în care suntem. Echipa noastră e una nouă, în timp ce aproape fiecare adversar are scheletul vechi. De aceea există o perioadă de evaluare, jucătorii trebuie să demonstreze că ei sunt cei la care ne-am gândit și valoric și calitativ”, a punctat antrenorul Ionuț Popa.

Constănțenii au început bine campionatul, 4-1 cu ACS Poli Timișoara. „Farul e echipă cu tradiție, printre cele zece mandatare ale locurilor de promovare. Au câștigat la scor aproape neverosimil în fața lui ACS Poli, au un jucător care a marcat patru goluri în acel meci (n.n. Alexandru Grigoraș), dar sper să câștigăm și să avem o evoluție la fel de bună cum a fost la București în repriza a doua”, a anticipat antrenorul principal al UTA-ei.

Încă accidentat, Albert Stahl nu intră în calcule pentru meciul de sâmbătă, de la ora 13.

Sursa: uta-arad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.