VIDEO/ Vizita lui Băsescu la Arad, între SERVILISMUL autorităţilor şi EXCESUL DE ZEL al Jandarmeriei

VIDEO/ Vizita lui Băsescu la Arad, între SERVILISMUL autorităţilor şi EXCESUL DE ZEL al Jandarmeriei

Anunțată deja de la mijlocul săptămânii, vizita lui Traian Băsescu în Arad a avut parte de același servilism infantil din partea autorităților locale, care au deplasat o instituție plătită din bani publici să-i cânte respinsului națiunii pe mai multe voci.

Sigur, corul Filarmonicii nu are nici o vină, fiind bugetat de Primărie, musai e să se desfășoare după cum cântă Falcă, dar să te mai și lauzi că ai dat mâna cu individul, spune multe despre judecata noastră.

Peisajul a fost însă întregit de câțiva dintre protestatarii iernii lui 2012, care și-au repetat lehamitea de a-l vedea pe Băsescu prin strigătele care au dat ocol țării și care au devenit bun național.

Beneficiari direcți ai schimbării de guvern din 2012, jandarmii și-au dat din nou în petec luându-l pe sus pe unul dintre protestatari (Braun Petre), pe motiv de strigat. Mizerabilă comportare, sau, cine știe, pe la ei excesul de zel e chiar premiat. Omul nu constituia nici un pericol și nici televiziunile nu erau prezente. Toate astea se întâmplă în timp ce vice șeful rușilor ne amenință că „data viitoare va zbura peste România cu un bombardier”, pentru că la solicitarea permisiunii de zbor cu avion personal peste țărișoara noastră i s-a spus NIET.

Foto/Video: StareaNatiunii.com

  1. La targul asta au fost mai multi SRI-isti ,politisti , jandarmi si ziaristi decat vizitatori … urmatorul targ il pot face intr-o unitate militara sa nu ii mai deranjeze vizitatorii !

    Raspunde
  2. penibil basistilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  3. Hai Rusia bombardeaza-ne !!!

    Raspunde
  4. A venit gunoiul la Arad!!!

    Raspunde
  5. Oricum, corul unei filarmonici in agonie sub” inteleapta” conducere a lui Falca e prea mic fata de corul celor care striga impotriva basescului.

    Raspunde
  6. parca in jurnalism nu se publica pareri personale. Daca dl.redactor e (obvios) anti-Basescu, chiar are dreptul sa isi deverseze agramatismele partizane pe site? Sau v-ati transformat intr-un fel de SpecialArad in care orice se publica, numai sa fie contra lui Falca sau contra sponsorilor site-ului???

    Raspunde
    • CO_ECT,TIE ITI PLACE CUM TRAIESTI IN EPOCA LUI BASESCU?DACA ITI PLACE DUTE SI STAI CU EL SI FI SLUGA LUI SI ACOLO UNDE VA AJUNE IN PUSCARIE DUOA 01.2015.

      Raspunde
  7. Cat de mici santeti.erau 3 oameni probabil platiti,diversiunea comunista functioneaza.santeti penibili

    Raspunde
  8. acesta este un articol varza. scris de un creier varza. E un exemplu clar pentru presa … independenta … din Arad.

    Raspunde
  9. @name @gogu @co_ect

    Voi trei sunteti aplaudaci de aia platiti nu? Ce n-as da sa dau fata cu oricare dintre voi sa ma pis direct si lve pe fata voastra de muisti. Luati-l pe Falca si impaiati-l si puenti-vi-l pa hol ca sa puteti sa ii faceti felatie zilnic…dar lasati-ne in pace cu linguseala voastra libidinoasa in pace. Mars gunoielor

    Raspunde
    • Sit de cacat,comentariu de cacat

      Raspunde
    • multumim LV tonton pt comentariul plin de …Antena 3, esti haios in felul tau. Chiar daca jurnalismul pentru tine e o chestie opaca, macar mai citeste ceva, poate iti mai revii (slabe sanse…) vezi d-asta in Arad jurnalistii sunt considerati o masa amorfa, buna de dat la porci, pentru ca au idei si exprimari ca ale tale. Domnul sa te ajute!

      Raspunde
      • CU CAT VA PLATESTE FALCA CA SA PUNETI COMENTARII PE NET?CU 500 DE LEI?VA DAU EU 1000 CA SA PUNETI IMP[OTRIVA LUI CO_ECT.SE VEDE CA ESTI UN BASIST CONVINS.HALAL.

        Raspunde
      • du-te ma……nu e vb de ziaristi aici , ci de base si falca. Cat despre a3 , las-o moarta. Eu sunt anti partidul debililor lingai de pe vremea cand Falca isi lega salopeta cu drot la ADP, si Iotcu era fochist la CET. Ambii muritori de foame.Esti jalic/a daca le tii partea astora

        Raspunde
  10. comunistii de pe a…… nu mai lasa comentarii decat daca iti treci email si numele si daca nu comentezi negativ. epoca de aur se intoarce, cenzura este in floare, vai de voi a……., ce a fost si ce a ajuns acest ziar…

    Raspunde
  11. starea natiunii 12 mai, 2014, 10:02 am

    nu numai foto si video isi au ca sursa STAREA NATIUNII ci si parte din articol ! Da’ la noi nu se respecta dreptul de autor. Sursa mentionata si-a dat cumva acordul pentru copy/paste ? Aaa … ?!?

    Raspunde
    • Articolul este semnat de Virgil Florea, unul dintre colaboratorii acestui site. Deci, care e problema?

      Raspunde
    • intr-adevar, am verificat si eu de curiozitate, articolul e copiat aproape la virgula de pe stareanatiunii.com
      E jenant ca se semneaza un anume Virgil Florea, cand nu a avut nici o contributie la asta. Halal asa-zis ziarist..
      Redactia ar trebui sa intrerupa colaborarea cu un ins care o pune intr-o lumina defavorabila.

      Raspunde
      • virgil florea 13 mai, 2014, 2:14 pm

        Va inselati. Articolul este semnat de mine si trimis la ambele redactii. Am fost acolo si chiar i-am dus cu masina pe cei care au strigat si au aparut aseara la a3. Daca doriti vi-l trimit si d/voastra in formatul in care a fost scris. Este totusi de preferat sa va informati inainte de a posta.

        Raspunde
        • Asadar situatia sta cam asa pana la urma: un jurnalist – Dvs, ati scris un articol, l-ati livrat catre doua redactii, iar o redactie reclama ca a doua redactie i-a furat articolul. Amuzant :)))
          In cazul asta, mai multa comunicare in acest trio ar fi de indicat ca sa nu se mai ajunga la situatii hilare ca aceasta .

          Raspunde
        • Ati spus sa ma informez. Vin acm si va intreb: cine altcineva mai stie in afara de Dvs ca ati livrat un articol catre doua redactii concomitent? Caci pana si redactiile sus numite nu aveau habar, dovada ca se acuza reciproc :)))
          Asadar, de unde sa ma informez, stimate jurnalist? 🙂

          Raspunde
          • Cine se semneaza stareanatiunii nu este stareanatiunii, deci nu e vorba de vreo acuzatie. Cat priveste sursa informatiilor d-voastra, sunteti liber sa alegeti. Ori de la una ori de la cealalta.

  12. Nu a fost luat pe sus, vorbiti prostii, a iesit el dupa ce a zbierat de buna voie, eram acolo si l-am vazut, n-a fost nici bruscat nici fortat nici nimic de genul.

    Raspunde
  13. pt virgil florea> si daca i/ati dus acolo cu masina, cat v/a mai costat …. prestatia lor ?

    Raspunde
  14. virgil florea 15 mai, 2014, 6:40 pm

    Pe mine nu m-a costat nimic. Pe altii in schimb ii costa enorm, pentru ca nu au capacitatea de a intelege ca nu toate se fac contra cost. Din pacate cei mai multi raman atasati mai mult de forme decat de fond si nu este de mirare ca avem o astfel de tara.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.