A plătit cu funcţia ACUZELE GRAVE pe care i le-a adus lui Falcă. Remus Guţu şi-a pierdut mandatul şi funcţia de la CJA

A plătit cu funcţia ACUZELE GRAVE pe care i le-a adus lui Falcă. Remus Guţu şi-a pierdut mandatul şi funcţia de la CJA

PNL Arad s-a răzbunat pe Remus Guţu, după ce acesta i-a adus acuze grave preşedintelui filialei judeţene, Gheorghe Falcă. Astfel, Remus Guţu a fost exclus din partid, pierzându-şi astfel mandatul şi funcţia de vicepreşedinte al CJA.

Cel care a a constatat încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al lui Remus Guţu a fost prefectul Cosmin Pribac.

„Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac, a emis un Ordin prin care se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Arad al domnului Guțu Romulus Remus. Ordinul a fost emis în baza prevederilor art. 9, alin. 2, lit. h˄1 și alin. 4, respectiv art. 12, alin. 3 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali cu modificările și completările ulterioare, ca urmare a sesizării Organizației Județene Arad a Partidului Național Liberal privind retragerea sprijinului politic pentru domnul Guțu Romulus Remus. Acesta ocupa și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, iar conform art. 18 alin. 3 din Legea 393/2004, încetarea mandatului de consilier are ca efect încetarea de drept, pe aceeași dată, a mandatului de vicepreședinte al consiliului județean”, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului.

Ordinul poate fi atacat la instanța de contencios administrativ în termen de 10 zile de la comunicare.

  1. INT.CunoscatoruriosPisti auEu 2 martie, 2016, 1:12 pm

    să-l pună pe lingăul de cionca

    Raspunde
  2. Așa se întâmpla când nu esti slugarnicul lui Falconeti !

    Raspunde
  3. Asta inseamna sa faci politica adevarata. Aderi la un partid pentru ca crezi in valorile lui (bune sau rele). Cand nu mai esti de acord si te pui contra, este aproape normal sa fii dat afara. Asta trebuie sa invete, la Arad, si PSD si restul partidelor. Daca nu iti place intr-un partid, te poti duce la Clubul de Sah!
    Nu aprob utilitatea, normalitatea sau efectele deciziei de a-l da afara pe Gutu, dar – din punct de vedere politic – asta inseamna sa joci la nivel inalt. Asta face diferenta fata de amatorism.

    Raspunde
  4. poate pe onea de la Nadlac !!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.