ACCIDENT GRAV în județul Arad: Cinci VICTIME, două FEMEI și trei BĂRBAȚI (VIDEO + FOTO). UPDATE 1: O persoană a decedat. UPDATE 2: Ce spune Poliția

ACCIDENT GRAV în județul Arad: Cinci VICTIME, două FEMEI și trei BĂRBAȚI (VIDEO + FOTO). UPDATE 1: O persoană a decedat. UPDATE 2: Ce spune Poliția

Cinci persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc în această după-amiază pe drumul județean care leagă Sântana de Zimandu Nou.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau două femei și trei bărbați. Una dintre femei, rănită, a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale unuia dintre autoturisme.

La fața locului au intervenit echipaje medicale din Arad, Curtici și Sântana, un echipaj de Descarcerare ușoară al ISU și elicopterul SMURD.

UPDATE 1: O femeie a DECEDAT

Una dintre victime, o femeie, a decedat, în pofida eforturilor echipajelor medicale de a o resuscita. Aceasta era în stop cardiorespirator în momentul în care a fost preluată de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Cealaltă femeie a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD, având fractură de umăr. Bărbații au fost evaluați medical la fața locului și, ulterior, transportați la spital.

UPDATE 2: Ce spune Poliția

„Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit următoarele: Astăzi, în jurul orei 18.30, o femeie de 46 de ani, din Sântana, a condus un autoturism pe DJ791, dinspre Zimandu Nou înspre Sântana. În timpul efectuării unei depășiri neregulamentare, a observat că din sens opus se apropie un alt autovehicul, a virat brusc la dreapta, intrând în derapaj, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Almaș. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 31 de ani, pasageră în primul autoturism și rănirea ușoară a conducătoarei autoturismului. De asemenea, au fost răniți ușor conducătorul autoturismului accidentat și alți doi bărbați din același autoturism, în vârstă de 32 respectiv 45 de ani. Conducătorii auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Accident intre Zimand și Santana,nu se circulă!

Publicată de Sofia Trăuşan pe Miercuri, 24 iunie 2020

Video: Sofia Trăuşan

 

  1. […] ACCIDENT GRAV în județul Arad: Cinci VICTIME, două FEMEI și trei BĂRBAȚI (VIDEO + FOTO). UPDAT… […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.