„Motanul încălțat“, teatru de păpuși în grădina de vară a cinematografului din Grădiște

„Motanul încălțat“, teatru de păpuși în grădina de vară a cinematografului din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural – artistice oferite de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură, instituție care administrează cinematografele din oraș.

Astfel, sâmbătă, 27 iunie, de la ora 10 și de la ora 12, la cinematograful din Grădiște va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Motanul încălțat“, un spectacol muzical, antrenant și plin de culoare, adaptat după povestea lui Charles Perrault și pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Înainte și după spectacol, copiii vor putea să participe la diverse jocuri interactive.

„Motanul încălțat“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani. Este povestea unui motan isteț, vesel, jucăuș și năzdrăvan care reușește să își ajute stăpânul să ajungă dintr-un țăran sărac un prinț bogat, după ce îi păcălește pe rege și pe căpcăun.

Intrarea la spectacol se va face pe bază de rezervare. Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad și face parte dintr-un proiect care are ca scop revitalizarea cinematografelor din Arad și transformarea acestora în mini-centre culturale.

ATENȚIE! În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat.

Reguli noi, la cinematograful din Grădiște

Pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă a stării de alertă trebuie respectate, aducem la cunoștinta spectatorilor următoarele:

accesul publicului va fi posibil începând cu ora 9.30 și 11.30, în limita a 50 de locuri/serie, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 (purtarea măștii pe toată durata spectacolului, distanțare socială). 

la intrarea în spațiul de desfășurare a spectacolului se va efectua verificarea temperatorii cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3 C)

persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în curtea cinematografului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.