Destin FRÂNT la 31 de ani! Cum a avut loc ACCIDENTUL de ieri, de pe drumul dintre Sântana și Zimandu Nou

Destin FRÂNT la 31 de ani! Cum a avut loc ACCIDENTUL de ieri, de pe drumul dintre Sântana și Zimandu Nou

O depășire neregulamentară a cauzat accidentul de ieri, dintre Sântana și Zimandu Nou, în urma căruia a murit o femeie în vârstă de 31 de ani, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Alte patru persoane au fost rănite în accident, între care și o femeie de 46 de ani, ce se afla la volanul mașinii care a efectuat depășirea ce s-a dovedit fatală.

„Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit următoarele: Astăzi, în jurul orei 18.30, o femeie de 46 de ani, din Sântana, a condus un autoturism pe DJ791, dinspre Zimandu Nou înspre Sântana. În timpul efectuării unei depășiri neregulamentare, a observat că din sens opus se apropie un alt autovehicul, a virat brusc la dreapta, intrând în derapaj, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Almaș. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 31 de ani, pasageră în primul autoturism și rănirea ușoară a conducătoarei autoturismului. De asemenea, au fost răniți ușor conducătorul autoturismului accidentat și alți doi bărbați din același autoturism, în vârstă de 32 respectiv 45 de ani. Conducătorii auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Citește și:

ACCIDENT GRAV în județul Arad: Cinci VICTIME, două FEMEI și trei BĂRBAȚI (VIDEO + FOTO). UPDATE 1: O persoană a decedat. UPDATE 2: Ce spune Poliția

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.