ACCIDENT TRAGIC! Greșeala pe care o facem des, FATALĂ pentru un bărbat

ACCIDENT TRAGIC! Greșeala pe care o facem des, FATALĂ pentru un bărbat

Un accident rutier cu sfârșit tragic a avut loc în această dimineață, în Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, un conducător auto de 52 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, care se deplasa pe drumul comunal 115, ajuns la intersecția cu DJ108C, nu a respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea”, autoturismul a pătruns în intersecție, fiind acroșat de un autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, din aceeași comună.

La locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Pompierii au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate și ieșite în afara părții carosabile.

În autoturism au rămas încarcerate două persoane, o femeie și un bărbat, cel din urmă aflat în stare de inconștiență.

S-a acționat pentru descarcerarea acestora, iar pentru bărbat s-au început de urgență manevrele de resuscitate. În ciuda eforturilor, corpul bărbatului nu a mai reacționat.

Femeia a fost extrasă de către pompieri și a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Cluj-Napoca, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceasta era conștientă și cooperantă.

A mai fost consultat de către echipajele medicale, la locul accidentului, un bărbat, fără a fi transportat la spital.

Video: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/accident-mortal-pe-o-sosea-din-cluj-un-barbat-a-murit-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-pe-un-drum-cu-prioritate.html

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.