ALDE Arad sărbătoreşte 100 de ani de la Marea Unire

ALDE Arad sărbătoreşte 100 de ani de la Marea Unire

Organizaţia Femeilor Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Arad organizează duminică, la sala de evenimente Imperial BallRoom, un eveniment dedicat sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire.

Evenimentul a fost anunţat de Maria Pacşa, reprezentanta Organizaţiei Femeilor ALDE Arad, într-o conferinţă de presă.

„Motivul pentru care mă aflu aici este acela de a vă invita pe dumneavoastră, iar prin intermediul dumneavoastră pe toţi cei care vor să participe, la un eveniment pe care noi, femeile din organizţia ALDE Arad, îl organizăm cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire. Noi, ca femei, dar în primul rând ca mame, nu putem să nu ne aducem aminte, cu respectul cuvenit, de femeile care au trăit în acele vremuri şi care şi-au îndemnat copiii la luptă, până la sacrificiul suprem, pentru a realiza acele idealuri măreţe. Prin urmare, am creat acest eveniment «ROMÂNIA – 100 de ani într-o zi!», care va avea loc în data de 11.11.2018, ora 15, la sala de evenimente Imperial BallRoom,de pe strada Patria, nr 14. Vom răsfoi file de istorie alături de lect. univ. dr. în istorie Boia Stelean Ioan, urmând să admirăm obiecte şi obiceiuri tradiţionale, reprezentative pentru poporul nostru. Am fi onoraţi să vă avem alături!”, a declarat Maria Pacşa.

  1. De necrezut , culmea ridicolului ! deci asa merge treaba in partiduletul condus de manelistul Pistru , se pare ca aceasta madama care se exprima mai bine prin semne decat prin viu grai este sotia unui lemnar numit Pacsa , asta cica ar fi unul din sponsori lu Pistrache zis Teflon ! Totul facut conform modelului pedelisto-basisto -falchist , curat-murdar…vaselinosule !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.