Alte trei persoane au MURIT de COVID-19 la Arad. Câte au fost EXTERNATE

Alte trei persoane au MURIT de COVID-19 la Arad. Câte au fost EXTERNATE

Alte trei persoane au murit de COVID-19 la Arad, informează autoritățile. Alte 13, între care și o femeie în vârstă de 87 de ani, s-au vindecat și au fost externate.

Toate persoanele care au decedat sufereau și de alte afecțiuni.

Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, internat în 8 aprilie și ventilat mecanic în Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a  Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Confirmarea infectării cu noul coronavirus a venit în aceeași zi iar bărbatul a murit în 22 aprilie. Acesta suferea de insuficiență renală cronică (dializă) și hidrotorax drept.

Cel de al doilea decesa raportat este al unei femei de 56 de ani internată în 16 aprilie în Secția ATI, dată la care a fost și confirmată cu COVID-19. Femeia a murit în 22 aprilie. Ea suferea de bronhopneumonie și obezitate.

Al treilea caz raportat este al unei femei de 74 de ani, internată în 10 aprilie în Secția Boli Infecțioase, ulterior transferată la ATI. În aceeași zi a fost confirmată pozitiv, fiind infectată cu virusul SARS-COV-2. Femeia a murit în 22 aprilie. Aceasta avea leucemie.

De remarcat, că deși se înregistrează decese, există și persoane care se vindecă. Astfel, pe parcursul zilei de ieri au fost externate 13 persoane, declarate vindecate după ce rezultatele la testele II și III, realizate la interval de 24 de ore, au ieșit negative. Pacienții fuseseră internați atât la Spitalul COVID-19 din Grădiște cât și pe secțiile fostului Spital Municipal. Între cei vindecați se regăsește și o femeie în vârstă de 87 de ani.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.