ULAL Arad: Acțiunea de DEZINFECTARE în blocuri a fost întârziată nepermis de mult, dezorganizată și slab efectuată

ULAL Arad: Acțiunea de DEZINFECTARE în blocuri a fost întârziată nepermis de mult, dezorganizată și slab efectuată

Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad acuză faptul că acțiunea administrației locale arădene de dezinfectare în blocuri a fost întârziată nepermis de mult, deorganizată și slab efectuată.

Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad, afirmă într-un comunicat de presă că a fost nevoie de demersurile Uniunii pe lângă autorități pentru ca acțiunea să demareze mai repede.

„La Arad s-a întârziat foarte mult fața de alte adminstrații locale din țară. În urma demersurilor făcute de conducerea ULAL Arad, în data de 09.04.2020, la Primăria Arad și la Instituția Prefectului, s-a demarat dezinfectarea cu prioritate a condominiilor care au avut cazuri confirmate de infectare cu COVID-19. Cu mare întârziere, la celelalte condominii din cartierele Aradului, dezinfecția a început doar în data de 21 – 22.04.2020, conform anunțului făcut de Primăria Arad”, arată Dorina Lupșe.

„Din informațiile primite de la locatari și președinții asociațiilor de proprietari sunt multe nemulțumiri legate de procedura și derularea acestei activității de dezinfectare la blocurile de locuințe din cartierele Aradului. În concluzie, această acțiune a fost întârziată nepermis de mult, deorganizată și slab efectuată. Aceleași probleme le-au avut asociațiile și cu privire la curățenia și toaletarea zonelor verzi dintre blocuri”, a mai spus președintele ULAL Arad.

Citește AICI tot comunicatul ULAL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.