Mai multe articole din rubrica "" ↑

Andreea Bălan i-a încântat pe arădeni, iar Moș Nicolae le-a dat cadouri celor mici în fața Primăriei cu ocazia aprinderii luminițelor din Pomul de Crăciun (FOTO)

Andreea Bălan i-a încântat pe arădeni, iar Moș Nicolae le-a dat cadouri celor mici în fața Primăriei cu ocazia aprinderii luminițelor din Pomul de Crăciun (FOTO)

Aproape 1 000 de metri de şir luminos şi zeci de fulgi dinamici au  transformat impresionantul brad din centrul oraşului într-un adevărat punct de atracţie pentru arădenii de toate vârstele, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Marţi seara, cu puţin timp înainte de începerea festivităţii de aprindere a luminiţelor din pomul de Crăciun, platoul din faţa Palatului Administrativ era deja plin de copii. Este unul dintre cele mai aşteptate momente de peste an, iar cei mici nu ar rata pentru nimic în lume întâlnirea cu Moş Nicolae.

Până la sosirea moşului, pe scena din faţa Palatului Administrativ a urcat îndrăgita Andreea Bălan, însoţită de trupa sa de instrumentişti şi dansatori. Fantezie de iarnă, show-ul special creat pentru această perioadă a anului, i-a făcut pe cei mici să cânte şi să danseze, astfel încât nici nu au realizat cum a trecut timpul.

Beculețele bradului au fost aprinse în jurul orei 19.00, în prezența primarului Gheorghe Falcă şi a fiicei sale, Ana Maria, a viceprimarului Călin Bibarţ şi a vicepreşedintelui CJA, Sergiu Bâlcea şi bineînţeles a tuturor copiilor care şi-au dorit să fie pe scenă. Micuții au numărat în cor secundele până la aprinderea luminiţelor din brad, dorind evident să-l impresioneze pe MoşNicolae, care a urcat şi el pe scenă, se mai arată în comunicat.

Seara nu s-a încheiat înainte ca fiecare copilaş să-şi  primească pacheţelul adus de Moş Nicolae. Marea majoritate a piticilor însă nu s-au mulţumit numai cu dulciuri. Potrivit municipalității, ei au vrut neaparat şi o fotografie: ori cu primarul Gheorghe Falcă, ori cu Moş Nicolae, sau de ce nu cu amândoi.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.