Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la ULAL: Ce trebuie să facă asociaţiile de la blocuri

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la ULAL: Ce trebuie să facă asociaţiile de la blocuri

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad atrage atenţia asociaţiilor de proprietari asupra obligaţiei de a notifica operatorul de salubrizare RETIM Ecologic Service în ceea ce priveşte modificarea numărului de persoane care locuiesc în imobile.

„Asociațiile de proprietari au obligația, conform contractului semnat cu firma de salubrizare Retim, să comunice modificarea numărului de persoane până în data de 30 a lunii. Pentru a primi facturile în termen optim și a nu se produce erori, recomandam administratorilor să treacă în declarații sau în e-mail denumirea asociației, codul de abonat sau CUI pentru care se comunică numărul de persoane”, a declarat Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad.

„Pentru problemele privind facturare și cele legate de prestarea serviciului de salubrizare puteți contacta reprezentatul Retim, în persoana domnului Cosmin Păunescu, la numărul de telefon 0751091855, sau pe adresa de e-mail cosmin.păunescu@retim.ro, responsabil persoane fizice şi asociații de proprietari Arad”, a mai spus Dorina Lupşe.

Sediul Retim în Arad se află pe str. Plevnei, nr.3. Telefonul societăţii 0257-707000.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.