ANUNȚ IMPORTANT pentru arădeni! Când se colectează DEȘEURILE electrice și electrocasnice

ANUNȚ IMPORTANT pentru arădeni! Când se colectează DEȘEURILE electrice și electrocasnice

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că de săptămâna viitoare începe Curățenia de Toamnă în oraș.

Cu această ocazie, cetățenii vor putea „scăpa” de aparatele electrice și electrocasnice pe care nu le mai folosesc.

„Începând cu data de 10 septembrie începe programul de curățenie de toamnă în municipiul Arad. De data aceasta schimbăm un pic mecanismul de lucru, în fiecare cartier se va lucra câte cinci zile. Astfel, vom începe cu centrul în 10-14 septembrie, apoi Alfa cu Pârneava 17 – 21 septembrie, Calea Romanilor cu cartierul Drăgășani 1 – 5 octombrie, Aradul Nou cu Sânicolau 8 – 12, Vlaicu stânga cu Bujac 15 – 19, Vlaicu dreapta cu Gai 22 – 26 , Micălaca zona 100 și 200 în 29 octombrie – 2 noiembrie, Micălaca zona 00 și 500 5-9 noiembrie. Acțiunile programate sunt măturat stradal, spălat străzi, spălat platforme gospodărești, toaletări, tuns gard viu, lucrări de întreținere la canalizarea pluvială, curățare canale de scurgere, reparații la iluminatul public și evident colectarea deșeurilor electrice și electrocasnice”, a declarat Gheorghe Falcă.

„Va exista o campanie de informare în toate cartierele vizate și sperăm ca pe parcursul celor opt săptămâni, parteneriatul cu asociațiile de locatari să se concretizeze într-o acţiune de curăţenie complexă. Îi sfătuim pe cetăţeni ca, în cazul în care au obiecte care nu le mai sunt necesare şi pe care în mod curent operatorul de salubritate nu le preia, să profite de această ocazie şi să se adreseze echipelor edilitare implicate în campania de curăţenie. De asemenea, le stăm la şi pentru toaletarea vegetaţie”, a adăugat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Important de reținut este că acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice se va face în fiecare cartier, în perioada alocată pentru curățenia de toamnă, precizată anterior.

Vom reveni cu amănunte privind locul unde se pot preda aceste deșeuri.

Programul complet al Curățeniei de Toamnă se găsește aici: Program curatenie

  1. Deci, cartierul Gradiste nu exista in Arad. Cel putin asa reiese din planificare. Atunci, probabil ca ar trebui sa nu mai platim taxe la fel de mari ca toti ” orasenii „

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.