Elevii mai multor școli din Arad se vor bucura de curți reabilitate în noul an școlar (GALERIE FOTO)

Elevii mai multor școli din Arad se vor bucura de curți reabilitate în noul an școlar (GALERIE FOTO)

Terenurile de sport a mai multor unităţi de învăţământ aflate în administrarea Consiliului Local Municipal Arad, vor fi refăcute, până la începerea noului an şcolar. În timp ce unele dintre lucrări au fost deja finalizate, altele sunt în derulare, anunță Primăria.

Elevii Liceului Teologic Baptist „Alexa Popovici” din Arad vor avea surpriza să descopere odată cu revenirea la şcoală că terenul de sport a fost refăcut şi odată cu el au fost reabilitate şi accesele.

Şi la Şcoala Generală „Ilarion Felea” au fost încheiate lucrările de reabilitare a trotuarelor, pe o suprafaţă totală de 110 mp.

Lucrările de reabilitare a terenului de sport al fostei Şcoli Generale nr. 4 din municipiu se apropie cu paşi repezi de final. Aici s-au asfaltat accesele şi terenul de sport.

Şi curtea  Liceului German „Adam Muller Guttenbrunn” (de pe strada Posada) este în lucru începând de săptămâna aceasta. Este vorba despre una dintre cele mai ample lucrări de acest fel, ţinând cont de faptul că se va interveni pe o suprafaţă de aproape 4 700 mp. Se are în vedere amenjarea  terenului de sport, a aleilor şi a accesului auto, informează municipalitatea.

Tot de la începutul acestei săptămâni se lucrează şi la Şcoala Gimnazială „Aron Cotruş” Arad. Se doreşte amenjarea  curţii  interioare şi a unui platou pentru desfăşurarea evenimentelor în aer liber organizate de unitatea de învăţământ. Nu în ultimul rând se vor reface aleile din curtea şcolii.

Şcoala Generală „Avram Iancu” va avea în curând o curte interioară complet refăcută. Este vorba despre o suprafaţă de 3351 mp în care se regăsesc accesele şi terenul de sport.

Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” este şi el în atenţia municipalităţii.  Mai exact curtea interioară a unităţii de învăţământ va fi reabilitată. Lucrările sunt pe punctul de a începe.

Tinerii arădeni vor avea parte de o surpriză placută.  Noi vom continua aceste investiţii în infrastructura şcolară. Sperăm că începutul de an şcolar să se desfăşoare sub auspicii pozitive, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.