Arădenii chemați să semneze petiția online: „Spune NU construirii de blocuri în cartiere de case! Azi e despre GAI – Arad, mâine poate fi cartierul tău!”

Arădenii chemați să semneze petiția online: „Spune NU construirii de blocuri în cartiere de case! Azi e despre GAI – Arad, mâine poate fi cartierul tău!”

„Asociația Gai – Cartierul Nostru” anunță lansarea unei petiții online pentru a se opune proiectului de construire a unor blocuri blocuri cu o înălțime de aproape 40 de metri în Arad.

Această inițiativă vine în contextul preocupărilor comunității locale cu privire la impactul negativ pe care construcțiile propuse l-ar avea asupra caracterului autentic și frumuseții cartierului nostru.

Propunerea de a construi blocuri cu înălțime de până la 37.5 metri pe Calea Aurel Vlaicu nr. 284 a stârnit îngrijorări printre locuitorii din cartierul Gai. Această dezvoltare ar putea duce la supraînghesuirea zonei, deteriorarea calității vieții și distrugerea peisajului urban pe care îl iubim și îl apreciem atât de mult.

„«Asociația Gai – Cartierul Nostru» a decis să acționeze și să lanseze această petiție online pentru a atrage atenția autorităților locale și a lua măsuri în vederea protejării caracterului distinctiv al cartierului Gai și a intereselor locuitorilor săi. Petiția, intitulată «Spune NU construirii de blocuri în cartiere de case! Azi e despre GAI- Arad, mâine poate fi cartierul tău!», este deschisă pentru semnături și sprijin online. Prin intermediul acesteia, dorim să demonstrăm autorităților locale că suntem uniți și hotărâți să ne apărăm comunitatea și să protejăm mediul înconjurător. Invităm pe toți cei care împărtășesc aceleași preocupări și valori să semneze petiția și să se alăture eforturilor noastre de a stopa proiectul de construcție a blocurilor în cartierul Gai. Fiecare semnătură contează și poate face diferența în lupta noastră pentru un viitor mai bun pentru comunitatea noastră”, precizează reprezentanții asociației .

Pentru a semna petiția și a afla mai multe detalii, accesați următorul link:

https://www.petitieonline.com/spune_nu_construirii_de…

De asemenea, cei care doresc mai multe informații le pot obține trimițând un e-mail la la adresa: cartierul.gai@gmail.com.

Sursa foto: https://www.facebook.com/AsociatiaGai

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.